reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja tak miałam zawsze przed braniem progesteronu. Najpierw brązowe plamienie, a później normalny okres. Od czasu kiedy jestem na progesteronie plamienia brak ale i okresu brak, a nie jest to chyba ciąża. Teraz to już w ogóle nie wiem co się dzieje.. :(
Ja progesteronu nie biorę :)

reklama
Hej :)
Dziś rano powtarzałam bete.
Czytam te strony w jakim tempie powinna wzrastać że tylko miesza mi się w głowie.
Powiem Wam, ze jak już są dwie kreski to wcale nie jest łatwiej.
Teraz czekam aż beta będzie 1000 żeby ginekolog stwierdził, ze jajo się zagnieździło w macicy a nie w jajowodzie, potem czy jest pełne, czy puste. Same obawy ;(
Jak się okaże że to nie wzrost bety przez ciąże tylko przez nowotwór....
Byle dotrwać do 6 tygodnia!
Mam nadzieje, że wtedy się trochę uspokoję :)
Trzymam za Was kciuku kochane.
Żeby i Was wszystko potoczyło się zgodnie z waszymi marzeniami [emoji173]️[emoji173]️[emoji120]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
1519653246-4d567522230d9e23-aaaaaa.jpeg
Trzymam kciuki, żeby beta szybko rosła i musi! Nie strasz tu żadnym nowotworem:wściekła/y:. Będzie dobrze, cierpliwości bo nerwy nie są wskazane. Uwierz, że się udało i wszystko będzie dobrze. Idziesz powtórzyć betę jutro lub pojutrze?

Ja progesteronu nie biorę :)

No właśnie ja jak NIE brałam to często miałam plamienie i zazwyczaj @ przychodziła następnego dnia lub 2 dni później. Skoro wczesniej tak nie miałaś to może jesteś w ciąży, tak jak wiele kobiet, u których w dzień spodziewanej miesiączki wystąpiło tylko takie plamienie. Trzymam mocno kciuki [emoji1376][emoji1376]

Ja tak miałam zawsze przed braniem progesteronu. Najpierw brązowe plamienie, a później normalny okres. Od czasu kiedy jestem na progesteronie plamienia brak ale i okresu brak, a nie jest to chyba ciąża. Teraz to już w ogóle nie wiem co się dzieje.. :(
Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła i test był w końcu pozytywny!
Kiedy robisz następny? 12-14 dni po owulacji powinien już wyjść. Choć nie zawsze tak jest.

No właśnie ja jak NIE brałam to często miałam plamienie i zazwyczaj @ przychodziła następnego dnia lub 2 dni później. Skoro wczesniej tak nie miałaś to może jesteś w ciąży, tak jak wiele kobiet, u których w dzień spodziewanej miesiączki wystąpiło tylko takie plamienie. Trzymam mocno kciuki [emoji1376][emoji1376]
Źle zrozumiałam :D oby to była ciąża, a nie @

Hej dziewczyny powinnam jutro dostać @ ale zaczął mnie dziś boleć brzuch wiec założyłam podpaske i zauważyłam że mam jakieś czysto brązowe plamienia.. czy któraś tak miała? Zastanawiam się czy to początek @ ale nigdy brązowymi plamieniami się nie zaczynało u mnie :confused:

Czytałam w internecie, że takie plemienia mogą występować podczas zagnieżdżania się zarodka ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czytałam w internecie, że takie plemienia mogą występować podczas zagnieżdżania się zarodka ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też o tym czytałam dlatego mam jeszcze cicha nadzieje , ze @ nie przyjdzie , podejrzewam, że dowiem się jutro jak to będzie. Jak nic więcej oprócz plamień nie będzie to zrobię test w czwartek :)

Do góry