Ja progesteronu nie bioręJa tak miałam zawsze przed braniem progesteronu. Najpierw brązowe plamienie, a później normalny okres. Od czasu kiedy jestem na progesteronie plamienia brak ale i okresu brak, a nie jest to chyba ciąża. Teraz to już w ogóle nie wiem co się dzieje..
reklama
EklerkaDaria
Fanka BB :)
Gratulacje!!!!Witam [emoji5] Dzis od rana- z dobrym humorem wszystkich witam [emoji5] Dzis jest dzien @,a zamiast niego jest test pozytywny [emoji5]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
EklerkaDaria
Trzymam kciuki, żeby beta szybko rosła i musi! Nie strasz tu żadnym nowotworem. Będzie dobrze, cierpliwości bo nerwy nie są wskazane. Uwierz, że się udało i wszystko będzie dobrze. Idziesz powtórzyć betę jutro lub pojutrze?Hej
Dziś rano powtarzałam bete.
Czytam te strony w jakim tempie powinna wzrastać że tylko miesza mi się w głowie.
Powiem Wam, ze jak już są dwie kreski to wcale nie jest łatwiej.
Teraz czekam aż beta będzie 1000 żeby ginekolog stwierdził, ze jajo się zagnieździło w macicy a nie w jajowodzie, potem czy jest pełne, czy puste. Same obawy ;(
Jak się okaże że to nie wzrost bety przez ciąże tylko przez nowotwór....
Byle dotrwać do 6 tygodnia!
Mam nadzieje, że wtedy się trochę uspokoję
Trzymam za Was kciuku kochane.
Żeby i Was wszystko potoczyło się zgodnie z waszymi marzeniami [emoji173]️[emoji173]️[emoji120]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zuza1988
Aktywna w BB
@justyna90m Gratuluje ! u mnie 17dc test owu wczoraj pięknie ciemniejszy niż kreska testowa ,starania były ale dziś już nic bo mąż ma nocki :-/ kurczę jak teraz wyluzować i wytrwać do 10.03 ???? Pozdrawiam
1
174974
Gość
Kochana, gratuluję z całego serca! [emoji813]Witam [emoji5] Dzis od rana- z dobrym humorem wszystkich witam [emoji5] Dzis jest dzien @,a zamiast niego jest test pozytywny [emoji5]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja progesteronu nie biorę
No właśnie ja jak NIE brałam to często miałam plamienie i zazwyczaj @ przychodziła następnego dnia lub 2 dni później. Skoro wczesniej tak nie miałaś to może jesteś w ciąży, tak jak wiele kobiet, u których w dzień spodziewanej miesiączki wystąpiło tylko takie plamienie. Trzymam mocno kciuki [emoji1376][emoji1376]
EklerkaDaria
Trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła i test był w końcu pozytywny!Ja tak miałam zawsze przed braniem progesteronu. Najpierw brązowe plamienie, a później normalny okres. Od czasu kiedy jestem na progesteronie plamienia brak ale i okresu brak, a nie jest to chyba ciąża. Teraz to już w ogóle nie wiem co się dzieje..
Kiedy robisz następny? 12-14 dni po owulacji powinien już wyjść. Choć nie zawsze tak jest.
Źle zrozumiałam oby to była ciąża, a nie @No właśnie ja jak NIE brałam to często miałam plamienie i zazwyczaj @ przychodziła następnego dnia lub 2 dni później. Skoro wczesniej tak nie miałaś to może jesteś w ciąży, tak jak wiele kobiet, u których w dzień spodziewanej miesiączki wystąpiło tylko takie plamienie. Trzymam mocno kciuki [emoji1376][emoji1376]
Agne91
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny powinnam jutro dostać @ ale zaczął mnie dziś boleć brzuch wiec założyłam podpaske i zauważyłam że mam jakieś czysto brązowe plamienia.. czy któraś tak miała? Zastanawiam się czy to początek @ ale nigdy brązowymi plamieniami się nie zaczynało u mnie
Czytałam w internecie, że takie plemienia mogą występować podczas zagnieżdżania się zarodka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Też o tym czytałam dlatego mam jeszcze cicha nadzieje , ze @ nie przyjdzie , podejrzewam, że dowiem się jutro jak to będzie. Jak nic więcej oprócz plamień nie będzie to zrobię test w czwartekCzytałam w internecie, że takie plemienia mogą występować podczas zagnieżdżania się zarodka
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom