reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Hej dziewczyny powinnam jutro dostać @ ale zaczął mnie dziś boleć brzuch wiec założyłam podpaske i zauważyłam że mam jakieś czysto brązowe plamienia.. czy któraś tak miała? Zastanawiam się czy to początek @ ale nigdy brązowymi plamieniami się nie zaczynało u mnie :confused:

reklama
U mnie zimno strasznie.
Poszłam przed 16 zrobić ten progesteron i wyniki po 17, myślałam że ostatnio jednorazowo tak szybko mi to zrobili, a tu chyba norma ;)
Kusiła mnie beta, ale się nie dałam ;) 21 dc to i tak za wcześnie, a nawet jakby coś to lepiej nie sprawdzać za wczasu...

Hej dziewczyny powinnam jutro dostać @ ale zaczął mnie dziś boleć brzuch wiec założyłam podpaske i zauważyłam że mam jakieś czysto brązowe plamienia.. czy któraś tak miała? Zastanawiam się czy to początek @ ale nigdy brązowymi plamieniami się nie zaczynało u mnie :confused:
Ja tak mialam najpier brazowe plamienie potem sie rozkrecilo.ale u ciebie moze byc inaczej.póki sie nie rozkreci@ to trzeba miec nadzoeje ze to nie@ trzymam kciuki

Witajcie Dziewczyny :), u mnie 16 dc, 4 dpo.
Dzisiaj w Trójmieście piękna pogoda [emoji7] aż żyć się chce. Świeci piękne słońce, dookoła biało od śniegu, temperatura znośna - obecnie minus 3. Zaliczyłam godzinny spacer po plaży i czuję się pełna energii. Postanowiłam, że od następnego cyklu nie będę już chodzić na monitoring ani robić testów owu. Przez to niepotrzebnie się nakręcam. A jaka pogoda u Was? Jak Wam mija poniedziałek?[emoji4]
@Migdalove, jak Twoja podopieczna? :)

Witajcie Dziewczyny :), u mnie 16 dc, 4 dpo.
Dzisiaj w Trójmieście piękna pogoda [emoji7] aż żyć się chce. Świeci piękne słońce, dookoła biało od śniegu, temperatura znośna - obecnie minus 3. Zaliczyłam godzinny spacer po plaży i czuję się pełna energii. Postanowiłam, że od następnego cyklu nie będę już chodzić na monitoring ani robić testów owu. Przez to niepotrzebnie się nakręcam. A jaka pogoda u Was? Jak Wam mija poniedziałek?[emoji4]
@Migdalove, jak Twoja podopieczna? :)
Ogolnie to ja kocham TROJMIASTOmoglabym tam mieszkacu mnie dzis mrozno caly dzien.ale sloneczko poprawia humor.az chce sie zyć he he

A czy drożność będziesz miała w znieczuleniu ogólnym? Też mnie to czeka.

Tak w ogólnym bo jeszcze bede miec usuwany jeden zrost. Mialam podejrzenie torbieli albo nowotworu jajnika. Okazalo sie ze owszem torbiel jest ale nie trzeba usuwac i jest ona po poprzednim zabiegu- jak widac niedokladnym- zbadal mnie ginekolog onkolog i wykluczyl nowotor. Powiedzial w sumie to wymusilam zeby obiecal ze zajde w ciaze a on odpowiedzial ze do wakacji uda sie jezeli zrobie te droznosc :) wiec podjelam sie :)

Ja tak miałam zawsze przed braniem progesteronu. Najpierw brązowe plamienie, a później normalny okres. Od czasu kiedy jestem na progesteronie plamienia brak ale i okresu brak, a nie jest to chyba ciąża. Teraz to już w ogóle nie wiem co się dzieje.. :(

reklama
Do góry