reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@justyna90m super gratulacje!!

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Ja dziś byłam na nowym mieszkaniu. Coś tam posprzątać i mój małżonek od dziś wozi rzeczy. Na jutro wolne wziął żeby jutro wszystko przewieźć.
Dziś jakieś ciśnienie masakra :( głowa mnie boli, pije kawę i pędze do przedszkola po małego

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Hej dziewczyny, na chwilkę się urwałam a tu tyle zmian.
@Migdalove gratulacje pracy ! Idealna ! [emoji5]
@justyna90m gratulacje ! Zazdroszcze [emoji7]
Ja dzisiaj 24dc i powoli wariuje bo żadnych oznak ciąży ani @, zazwyczaj tydzień wcześniej czuje ból podbrzusza. W czwartek mam wizyte u ginekologa i musze sie jej przyznać,że jednak zaczeliśmy starania wcześniej niż sugerowała...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam w 26dc :) (musiałam sprawdzić w aplikacji!)

W Warszawie megaaaa zimno :( aż nie chce się wychodzić z domu...
Po tabelce widzę,że ten tydzień dla niektórych (dla mnie też) jest tyogodniem „oczekiwań” ;)
Jak się czujecie? Macie jakieś przeczucia? :)

Witam i ja 26 dc.
W sobotę ma się pojawić @. A czuje ze i w tym miesiącu przyjdzie. Dzisiaj zaczęły mnie pobolewac piersi przy dotyku, apetyt na słodkie i ból pleców. Wiec nie ma siły, przyjdzie.
A Ty jakie masz przeczucia?

Hej :)
Dziś rano powtarzałam bete.
Czytam te strony w jakim tempie powinna wzrastać że tylko miesza mi się w głowie.
Powiem Wam, ze jak już są dwie kreski to wcale nie jest łatwiej.
Teraz czekam aż beta będzie 1000 żeby ginekolog stwierdził, ze jajo się zagnieździło w macicy a nie w jajowodzie, potem czy jest pełne, czy puste. Same obawy ;(
Jak się okaże że to nie wzrost bety przez ciąże tylko przez nowotwór....
Byle dotrwać do 6 tygodnia!
Mam nadzieje, że wtedy się trochę uspokoję :)
Trzymam za Was kciuku kochane.
Żeby i Was wszystko potoczyło się zgodnie z waszymi marzeniami [emoji173]️[emoji173]️[emoji120]

1519653246-4d567522230d9e23-aaaaaa.jpeg

Witam w 26dc :) (musiałam sprawdzić w aplikacji!)

W Warszawie megaaaa zimno :( aż nie chce się wychodzić z domu...
Po tabelce widzę,że ten tydzień dla niektórych (dla mnie też) jest tyogodniem „oczekiwań” ;)
Jak się czujecie? Macie jakieś przeczucia? :)
Ja jak szłam do pracy to mi twarz zamarzła bo - 15 stopni. A teraz jest ładnie, zimno trochę ale ładnie, słońce świeci. :)

Cześc dziewczyny :)
Mam nadzieje,że jeszcze któraś z Was mnie pamięta. Nie zapomniałam o Was,czytam ciągle Wasze posty ale nie udzielam się bo trochę się dzieje w moim życiu.
Zmieniłam ginekologa bo dostałam namiar z polecenia, 8 kwietnia będę mieć drożność jajowodów,co podobno troszkę pomaga w zajściu.

Trzymam za wszystkie z Nas kciuki i wysyłam buziaki dla tych które już zobaczyły dwie kreski :) jestem na maksa zmotywowana dzieki temu lekarzowi!
Trochę Nas tu dużo i tylko niektóre dziewczyny kojarze, więc witam nowe staraczki :)

A czy drożność będziesz miała w znieczuleniu ogólnym? Też mnie to czeka.

Czytam te strony w jakim tempie powinna wzrastać że tylko miesza mi się w głowie.
Teraz czekam aż beta będzie 1000 żeby ginekolog stwierdził, ze jajo się zagnieździło w macicy a nie w jajowodzie, potem czy jest pełne, czy puste. Same obawy ;(
Żeby i Was wszystko potoczyło się zgodnie z waszymi marzeniami [emoji173]️[emoji173]️[emoji120]

Czytać internety to najgorsze co może być, zamiast się człowiek uspokoić to zawsze się jeszcze bardziej wszystkiego boi :) Wiem, bo niestety sama to robię :)

reklama

Rozumiem Cię z tymi obawami. Sama mam za sobą chyba z 6 badań bety, za każdym razem ogromny stres czy przyrasta, czy przyrost jest w normie. Ja też miałam obawy czy dobrze się zagniezdzi i czy to niepuste jajo plodowe. Jednak beta pięknie mi przyrastala i na ostatniej wizycie zobaczyłam serduszko. Nie stresuj się Tak, przede wszystkim nie czytaj zbyt dużo informacji z neta bo człowiek sam się potem nakręca niepotrzebnie. Lepiej nie stresować siebie i fasolki [emoji5]. Głowa do góry wszystko będzie dobrze.

Ps. Piękny przyrost bety [emoji5].

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry