reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Ja tez w tym cyklu jak i poprzednim bede stosowac testy owulacyjne.mierzyc temperatura i obserwacja sluz.choc u mnie wykres temperatur w poprzednim cyklu byla najbardziej wiarygody po duzym skoku rowno 14 dni przyszla miesiaczka.jak w zegarku.a testy tylko wskazuja ze moze ona wystapic.skok nastapil dopiero 4 dni po pozytywnym tescie owulacyjnym.wiadomo ze monitoring najlepszy ale nie kazdy ma mozliwosc.

reklama
Zamówiłam testy na owulacje przez internet i właśnie leżą w paczkomacie, czy te mrozy nie zaskodza im przez noc? Hmm

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Zamówiłam testy na owulacje przez internet i właśnie leżą w paczkomacie, czy te mrozy nie zaskodza im przez noc? Hmm

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Trudno powiedzieć, na pewno jak będziesz robić test powinien mieć temp pokojową.

Jednak przyszła @ :frown:
@Migdalove proszę o zaktualizowanie tabelki.. 2 cykl, termin @ 29.03.2018.
Trochę mi smutno ale nikt nie powiedział, że będzie łatwo :happy: postanowiłam wnieść trochę więcej ruchu i w czwartek idę na fitness - płaski brzuch + sztangi, a w piątek samoobrona :D 13 marca idę do ginekologa na cytologie :)

Trochę mi smutno ale nikt nie powiedział, że będzie łatwo :happy: postanowiłam wnieść trochę więcej ruchu i w czwartek idę na fitness - płaski brzuch + sztangi, a w piątek samoobrona :D 13 marca idę do ginekologa na cytologie :)
Przykro mi. Dobrze że masz plan, zajmiesz głowę to może pomoże to w staraniach [emoji5]. Chodzi mi o to że wyluzujesz [emoji5].

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi .fajny plan na aktywnosc.wiesz nastepny cykl bedzie nasz.trzymam kciuki

Początek 10 tygodnia 2 ciąży a już taki brzuch?
Możliwe? Czy raczej moje zwidy
Jak to.jest ?

Załączniki

• 20180226_203540.jpg
    20180226_203540.jpg
    60 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Ooooo jacie ale brzusio.
A już myślałam że mam zwidy..

Cudowny brzuszek masz..
Ciekawe jaki mój będzie :)
Ja taki brzuch z synem miałam dopiero w 6 miesięcu. Jestem ogólnie szczupła, a po pierwszej ciąży mięśnie brzucha osłabione i tak nie trzymają zawartości ;) więc i szybciej widać ;) także nic dziwnego że i Tobie już wyskakuje :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Do góry