Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry.
Ja nadal walczę z bólem zęba. Dziś dzwonię i się umawiam na jakąś wizytę bo oszaleję[emoji24]
Zobacz załącznik 871647
A to mój wykresik póki co.
Ciekawe jak to będzie z tą owu. Dziś 10dc - cykle średnio 32 dni - czekam na dzień kiedy te kreski w testach owu choć cieniem nie będą![]()
Witam.
W związku z tym, że rozpoczęliśmy intensywne starania, w mojej głowie rodzi się co raz więcej pytań... m.in. czy któraś z Was starała się o dziecko zaraz po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych? Jak długo po ich odstawieniu czekałyście aż cykle wrócą do normy? Dodam, że brałam antykoncepcję, bo chciałam a nie musiałam :-)
No i łapię te wszystkie fluidy :-)
O Oli pewnie piszeszBólu zęba radzę nie lekceważyć przy staraniach. W artykułach typu "Jak się przygotować do ciąży" radzą zawsze by wyleczyć zęby, bo ewentualny stan zapalny jest groźny dla ciąży.
Na lipcówkach jest dziewczyna, która 12 lat brała tabletki i zaszła w pierwszym cyklu po odstawieniu.![]()
O Oli pewnie piszeszona już na wylocie farciara
![]()
[USER=22048]@maroosia godzina 0 nadciąga! Super![/USER]