Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak To te testy.No wlasnie kojarze ze tu byly takie zwiastuny;p ja juz sobie wkrecam bo czemu by nie?
@8mela3 no rzeczywiscie test z 9 dnia dosc ciemny a 11 juz ewidentnie jasnieje. to są te rosmannowe facelle?
mi wlasnie ten w zeszlym cyklu pokazal owu a w tym cyklu jeszcze zaden a juz jestem w 18 prawie 19dc
Patrzcie jaki kulfon mi wyszedł...
Tak ale przynajmniej wbijam sie w rytm choć niepotrzebny mi będzieAaa rozumiem[emoji6] tylko w tym cyklu wykres juz ci niestety nic nie powie [emoji57]
Ja miałam test pozytywny w 11dc. Wtedy przytulanki i wczoraj zaczełam 33 TC. Także sama miałam owu w 11dc. Cykle ogólnie 28dniiwe, podejrzewam że tamten cykl byłby krótszyWitam wszystkie straczki. Oczywiście gratuluję tym, które ujrzały upragnione II kreski.
Chciała bym do was dołączyć jeśli można?
Od dłuższego czasu was poczytuje. Trochę o sobie mam 34 lata 10letniego syna i aniołka którego straciłam w lutym tego roku(8tydz.). W tym miesiącu postanowiliśmy z M rozpocząć starania. Zakupiłam testy owu, które postanowiłam wypróbować zrobiłam w 9, 10 i dziś 11dc i sama niewierzę a cykle mam 26-28 dc. Proszę o pomoc w interpretacji czy według was owu już była?
Moim zdaniem jeszcze owu nie byłoWitam wszystkie straczki. Oczywiście gratuluję tym, które ujrzały upragnione II kreski.
Chciała bym do was dołączyć jeśli można?
Od dłuższego czasu was poczytuje. Trochę o sobie mam 34 lata 10letniego syna i aniołka którego straciłam w lutym tego roku(8tydz.). W tym miesiącu postanowiliśmy z M rozpocząć starania. Zakupiłam testy owu, które postanowiłam wypróbować zrobiłam w 9, 10 i dziś 11dc i sama niewierzę a cykle mam 26-28 dc. Proszę o pomoc w interpretacji czy według was owu już była?
Dziś zrobię powtórkę to się zobaczy co z tego będzie. Ale 2h przed testem nic nie piłam.Moim zdaniem jeszcze owu nie było
Musiałaś mieć bardziej rozcieńczony mocz i stąd jaśniejsza kreska. Testy owu nie były pozytywne jak dla mnie