reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
@doomi03 tak jak mówisz dziś powtórzę teścik i zobaczę co wyjdzie. Kurcze ale tak się zastanawiam czy z tego cyklu to coś wyjdzie bo przytulanki były w 8i 9dc bo M w delegacji i wraca dopiero jutro. Ale co poczekamy zobaczymy

reklama
No wlasnie kojarze ze tu byly takie zwiastuny;p ja juz sobie wkrecam bo czemu by nie?

@8mela3 no rzeczywiscie test z 9 dnia dosc ciemny a 11 juz ewidentnie jasnieje. to są te rosmannowe facelle?
mi wlasnie ten w zeszlym cyklu pokazal owu a w tym cyklu jeszcze zaden a juz jestem w 18 prawie 19dc :p

Patrzcie jaki kulfon mi wyszedł...
Tak To te testy.

Witam wszystkie straczki. Oczywiście gratuluję tym, które ujrzały upragnione II kreski.
Chciała bym do was dołączyć jeśli można?
Od dłuższego czasu was poczytuje. Trochę o sobie mam 34 lata 10letniego syna i aniołka którego straciłam w lutym tego roku(8tydz.). W tym miesiącu postanowiliśmy z M rozpocząć starania. Zakupiłam testy owu, które postanowiłam wypróbować zrobiłam w 9, 10 i dziś 11dc i sama niewierzę a cykle mam 26-28 dc. Proszę o pomoc w interpretacji czy według was owu już była?
Ja miałam test pozytywny w 11dc. Wtedy przytulanki i wczoraj zaczełam 33 TC. Także sama miałam owu w 11dc. Cykle ogólnie 28dniiwe, podejrzewam że tamten cykl byłby krótszy :)

Witam wszystkie straczki. Oczywiście gratuluję tym, które ujrzały upragnione II kreski.
Chciała bym do was dołączyć jeśli można?
Od dłuższego czasu was poczytuje. Trochę o sobie mam 34 lata 10letniego syna i aniołka którego straciłam w lutym tego roku(8tydz.). W tym miesiącu postanowiliśmy z M rozpocząć starania. Zakupiłam testy owu, które postanowiłam wypróbować zrobiłam w 9, 10 i dziś 11dc i sama niewierzę a cykle mam 26-28 dc. Proszę o pomoc w interpretacji czy według was owu już była?
Moim zdaniem jeszcze owu nie było :)
Musiałaś mieć bardziej rozcieńczony mocz i stąd jaśniejsza kreska. Testy owu nie były pozytywne jak dla mnie

Dzień dobry.

Ja nadal walczę z bólem zęba. Dziś dzwonię i się umawiam na jakąś wizytę bo oszaleję[emoji24]

IMG_1725.JPG

A to mój wykresik póki co.
Ciekawe jak to będzie z tą owu. Dziś 10dc - cykle średnio 32 dni - czekam na dzień kiedy te kreski w testach owu choć cieniem nie będą ;)

Załączniki

• IMG_1725.JPG
    IMG_1725.JPG
    332,1 KB · Wyświetleń: 349
Witam.
W związku z tym, że rozpoczęliśmy intensywne starania, w mojej głowie rodzi się co raz więcej pytań... m.in. czy któraś z Was starała się o dziecko zaraz po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych? Jak długo po ich odstawieniu czekałyście aż cykle wrócą do normy? Dodam, że brałam antykoncepcję, bo chciałam a nie musiałam :-)
No i łapię te wszystkie fluidy :-)

reklama
Do góry