U mnie dzis 19 dc. i w zasadzie nie wiem nadal czy owu byla czy jestem przed wciaz;p mam bardzo niewiadomy cykl.@patuśka cześć ! Mam nadzieję, że zaraz znowu do nas dołączysz .
Co do temperatury, to trzeba nanosić na wykres zawsze pierwszą mierzoną po obudzeniu się. Najlepiej ustalić godzinę pomiaru dopasowaną do naszego trybu dziennego, żeby była jak najbardziej stała. Np. ja mam 6 rano, bo tak się budzę do pracy. W dni wolne mam ustawiony budzik, mierzę i znowu zasypiam . Moja temperatura z różnych godzin też się bardzo różni. Zwykle to jest 0,15 - 0,2 w górę wraz ze wskazówkami zegara .
@Maliina po 20 dniu cyklu na bank (zwykle miałam 27 dniowe). Na pewno nie wcześniej. Trzymam kciuki za Ciebie. Który u Ciebie dc?
U mnie dzisiaj 19 dc. Nie wiem kiedy miałam owu, bo tylko temperaturę mierzę, a wykres jeszcze się nie wyklarował , ale zakładam, że już była. Po śluzie i bólach jajników wnioskuję, że między 14 a 18 dc. Jakaś tam szansa na ciążę jest, ale nie napracowaliśmy się zbytnio . Teraz już tylko czekam do @ 9 lipca.
@maroosia godzina 0 nadciąga ! Super!
do tego zawsze przed okresem wychodzily mi niedoskonalosci a tu dzis az 2 na twarzy.. ta biegunka.. raz dobrze raz nie, wyszła mi afta i po drzemce pozbylam sie bolu glowy. Temp dzis 37.2. albo cos sie dzieje albo bede chora