reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
14 dc, a cykle mam 28 dniowe.

Fleur, tak zaczęłam robić od 13dc, bo w sumie mialam nie robić w ogóle, ale że byłam w rossmanie to tak mnie naszło ze może jednak kupię i spróbuje. Porobie jeszcze jutro i pewnie pojutrze i zobacze czy jasnieja.
Powiedz mi jeszcze proszę czy ta kreska pojawila sie od razu taka ciemna jak przy tescie ciążowym czy czekałas na nia chwilę

Juz sie nakrecam że może owulacji nie mam

reklama
Wkurze się i pojde do rossmana tez jutro. Zaczynam sie irytować na te z Allegro bo albo z nimi coś nie tak albo ze mną,, no chyba że do owulacji to nie czas .
Czasami po prostu testy owu nie wychodza, po co od razu myslec ze cos nie tak ? Albo po prostu jeszcze nie czas na owu ? Moze sie przesunie i bedzie później ..?

Tak myślę, czy powinno się być na jakiejś konkretnej diecie żywieniowej...:rolleyes2: a nie jeść co popadnie.

Wkurze się i pojde do rossmana tez jutro. Zaczynam sie irytować na te z Allegro bo albo z nimi coś nie tak albo ze mną,, no chyba że do owulacji to nie czas .

Jakby co to brałam te z Domowego Laboratorium. Na spokojnie na pewno jeszcze przyjdzie, moze po prostu w tym cyklu bd miała późna owulke. Trzymam kciuki. Daj znać jakbys próbowała te z rossmana.

Jakby co to brałam te z Domowego Laboratorium. Na spokojnie na pewno jeszcze przyjdzie, moze po prostu w tym cyklu bd miała późna owulke. Trzymam kciuki. Daj znać jakbys próbowała te z rossmana.
Jutro kupie i zrobię jeden i drugi i zobaczymy.

Ja juz dziecko wykapalam w przerwie meczu:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• IMG_20180624_210123_1.jpg
    IMG_20180624_210123_1.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 123
reklama
Do góry