reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Mam podobne dziecko:D i też jest obrażony w trakcie kąpieli, bo potem to już tylko szaleje ;) i cieszę się, że go mamy, bo to mój taki pocieszyciel na wszelkie troski:)
Znam to. Wygadasz sie i nic nie powie nikomu a jak ci smutno to utuli. Mam jeszcze 3 koty przybledy ale zadomowily sie w ogrodzie i tak juz chyba ze mna zostana. Miłego dnia dziewczyny. Trzymajcie kciuki za te moja owulacje.
Ja nadal źle sie czuje brzuch mnie boli mam zgage i jakos tak ciężko żołądek pracuje.

@Kasienka3b
Gdzie jedziecie? Jak samopoczucie w nowym cyklu?
@Migdalove współczuję przeżyć, jak się teraz czujesz? To ucho wciąż Ci dokucza, czy te antyki pomogły?
Jedziemy do siebie na domek na wies w wojewodztwo lodzkie. Taki odpoczynek od miasta i halasu. Co do staran w nowym cyklu narazie podchodze na luzie. Po 1 trace nadzieje ze szybko sie uda zajsc w ciaze a po 2 poronienie szwagierki troche mnie rozbilo i przestraszylo.
A Ty jak sie czujesz?

Ja biorę tylko kwas foliowy, i wolałabym nie kupować suplementów w dalszej ciąży, tylko skupić się na odpowiednio zbilansowanej diecie, może się uda.

Moich dwóch chłopców to cudnie pocieszyciele. I zabieracie czasu [emoji28] nie mam kiedy myśleć o glupatach jak w pierwszej i drugiej ciąży.

Cześć dziewczyny.
Wróciłam z babskiego weekendu. Zresetowana. Bardzo fajnie było. :)

Niestety dorobiłam sie bólu zęba więc czeka mnie teraz szybkie wyleczenie bo chyba bardziej natrętnego bólu nie ma.

Co do starań, to akurat w sob skończyła mi się @ i czekamy na dni płodne.

Dziś u mnie temperatura znów delikatnie spadła ale pocieszam się że to może delikatne wahniecie :D za to piersi bolą że masakra jeszcze nigdy tak długo od owu mnie nie bolały zawsze tego dnia cyklu ból był już mniejszy albo w ogóle go nie było a dziś nie mogę ich dotknąć a i bez dotyku bolą :o no chyba że to jakiś nowy objaw zbliżającej się @......

Ja kebaby jadłam w ciąży :ninja2:
A zanim sie dowiedziałam że w ciazy jestem zdarzało mi się wypić piwo czy drinka z martini. Potem bardzo sie balam o maleństwo ale nie było na szczęście komplikacji.ale to nie były duże ilości.. Piwko 1 od swieta czy drink gdzie alkoholu w szklance jest na 1cm reszta to napój.
Teraz nawet piwo ciężko wypic.. Nie przepadam
Ja myślę, że nie ma co popadać w paranoje, jak to mój lekarz mówi jeżeli ciąża jest zdrowa i silna to przetrwa bardzo dużo, jeżeli od początku coś "nie gra" wyjdzie to wcześniej bądź później...
Oczywiście nie mówimy tu o świadomym piciu alkoholu w ciąży bo tego jestem totalnym przeciwnikiem !
Mam koleżankę w pracy była w ciąży niestety poroniła, ale za każdym razem jak wychodziła na fajkę to miałam ochotę jej w łeb strzelić, myślałam, że po tym co ją spotkało się ocknie i zmieni trochę swój styl życia, ale gdzie tam prowadzi go dokładnie tak samo...
I później mój mąż się dziwi dlaczego ja płaczę po nocach po poronieniu, ale jak tu nie płakać skoro jedna pali, pije i dzieci zdrowe rodzi, a ja staram się jak mogę, a i tak dupa :(

reklama
Do góry