reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Gdyby ten progesteron był wyższy, może bym się nie martwiła, a tu taki psikus... okropne uczucie:/ a czy to prawda ze przez niski progesteron nie odczuwa się objawów ciąży?? Bólu piersi itd. ?

Niekoniecznie, ja miałam progesteron Ok a objawów zero. Piersi nic a nic większe czy bolesne. Zero mdłości, wymiotów. Lekko senna byłam. Ale przy dwójce maluchów to ciagle senna jestem [emoji6]
Czasem brak objawów to tak samo dobry objaw jak full objawów.
Oby Cię ten lekarz uspokoił!

reklama
Niekoniecznie, ja miałam progesteron Ok a objawów zero. Piersi nic a nic większe czy bolesne. Zero mdłości, wymiotów. Lekko senna byłam. Ale przy dwójce maluchów to ciagle senna jestem [emoji6]
Czasem brak objawów to tak samo dobry objaw jak full objawów.
Oby Cię ten lekarz uspokoił!
ja swoje objawy ciazy wspominam ciezko. I choc bardzo pragniemy miec drugą dzidzię liczę po cichu że tym razem ciąża bedzie inna (o ile bedzie). Piersi od 8 tyg ciazy myslalam ze mi eksplodują i wymiotowalam do 23tyg ciazy. Pozniej doszlo nadcisnienie, spuchłam cała a na koniec tak młoda uciskala ze nie moglam chodzic i nawet przekrecic sie na lozku z boku na bok. cała noga była jak sparalizowana. Ale jesli moim jedynym przeznaczeniem bylaby powtorka z objawow to godzę się na to byleby udało się mieć dzieciatko.

Gdyby ten progesteron był wyższy, może bym się nie martwiła, a tu taki psikus... okropne uczucie:/ a czy to prawda ze przez niski progesteron nie odczuwa się objawów ciąży?? Bólu piersi itd. ?

Możesz nie mieć wcale objawów, albo jeszcze nie mieć bo to bardzo wczesna ciąża. U mnie się pojawiły ok. 7 tygodnia dopiero. Progesteron raczej nie ma przy tym znaczenia.

@IrenaX, jasne że będzie dobrze! Nie ma takiej opcji! Dawaj znać zaraz po wizycie co ci tam powiedzieli.

U mnie 2dc. Wczoraj umierałam na ból pleców, dziś już znacznie lepiej. Kolejny dzień z popołudniowa zmianą przede mną. Byle jeszcze dziś jutro wytrzymać i od pt mam wolne. Na weekend wyjeżdżam z kumpelkami, więc lekkie odstresowanie i reset. A po powrocie odliczanie do owu i kolejne starania :)

A jaki u Was plan?

Ja za niecała godzinke wybieram się na wizytę do innego ginekologa... ciekawa jestem co mi powie, czy mnie podbuduje czy może załamie :/ bardzo bym chciała by było dobrze :( boje się... wyniki dzisiejszej bety popołudniu eh
Irenka trzymam kciuki za was, będzie dobrze głową do gory[emoji8][emoji11]

Możesz nie mieć wcale objawów, albo jeszcze nie mieć bo to bardzo wczesna ciąża. U mnie się pojawiły ok. 7 tygodnia dopiero. Progesteron raczej nie ma przy tym znaczenia.
U mnie też na początku zero objawów potem z dnia na dzień i do tej pory ciagle mdłości i martwienie się co zjesc

reklama
Do góry