Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie, trochę głupio ze tak na dwa fronty, No ale tak wyszło trochę mnie uspokoił, tylko szczerze to nie wiem tak do końca z tym progesteronem :/ ona powiedziała ze nisko a on zeby się nie martwić tym ale Zobaczymy, teraz te wynikiNo to dobre wieści. Szkoda, że nic nie było jeszcze widać, ale grunt to to, że ginek nie przekreślił ciąży.
Ciekawa jestem co teraz powie ta twoja poerwsza doktorka.
Lekarz lekarzowi nierówny[emoji6] mówiłam że będzie dobrze teraz czekamy na betę[emoji8]A wiec tak... po pierwsze moje odczucia co do lekarza... bardzoooo, bardzo sympatyczny, pozytywny człowiek. Zrobił mi cytologię, dał receptę na duphaston. Przeprowadził wywiad itd. Powiedział, ze endometrium grube, szyjka nisko - tak jak być powinno, prawy, lewy jajnik ok, wiec w porządku. Niestety jeszcze zawczesnie by coś zobaczyć nic nie było widać:/ Ale mam brać dupka 3x1 nie zwiększać dawki, betę mogę robić i jak się będzie podwajać to ok, martwić się dopiero jak nie bd rosła. Powiedział tez, ze progesteronu nie powinno się robić w ciąży i tym mam się nie przejmować, ważna jest beta - także tym mi dodał otuchy kolejna wizyta na 4.07. Co prawda 2 tygodnie, ale No trzeba czekac [emoji110] Mam nadzieje ze bd wszystko dobrze ! Zobaczymy tylko jeszcze ta moja betę dzisiaj...
No jeszcze do końca nie jest tak dobrze, ale czekamy.Lekarz lekarzowi nierówny[emoji6] mówiłam że będzie dobrze teraz czekamy na betę[emoji8]
Gratuluję córeczki [emoji4]Irena super tu czas potrzebny.wiem czekanie jest najgorsze .ale zobaczysz juz niedlugo swoje malensto na usg.wazne ze beta przyrasta.Dzis mialam usg na wizycie i moja intuicja wygrala od poczatku czulam ze bedzie dziewczynka i dzis lekarz mowil ze na 100% dziewczynka.cale 13 cm szczęścia.milego dnia.
[emoji7][emoji7][emoji7] mała księżniczka! GratulujęIrena super tu czas potrzebny.wiem czekanie jest najgorsze .ale zobaczysz juz niedlugo swoje malensto na usg.wazne ze beta przyrasta.Dzis mialam usg na wizycie i moja intuicja wygrala od poczatku czulam ze bedzie dziewczynka i dzis lekarz mowil ze na 100% dziewczynka.cale 13 cm szczęścia.milego dnia.