martoosia04
Fanka BB :)
Siedzę na poczekalni tak strasznie się stresuje... :/
Trzymaj się! Trzy głębokie oddechy! No już!
RAAAAAZ!
DWAAAA!
TRZYYYY!
Ufff.
Trzymam kciuk!!! [emoji1307][emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze!! Trzymam mocno kciuki!Siedzę na poczekalni tak strasznie się stresuje... :/
No teraz to jest najważniejsze i tsk jest stresikWidzisz kochana. Lekarz nic nie przekreśla tak jak wczesniejsza ginka. Czekamy na wynik bety. Badz dobrej mysli.
A wiec tak... po pierwsze moje odczucia co do lekarza... bardzoooo, bardzo sympatyczny, pozytywny człowiek. Zrobił mi cytologię, dał receptę na duphaston. Przeprowadził wywiad itd. Powiedział, ze endometrium grube, szyjka nisko - tak jak być powinno, prawy, lewy jajnik ok, wiec w porządku. Niestety jeszcze zawczesnie by coś zobaczyć nic nie było widać:/ Ale mam brać dupka 3x1 nie zwiększać dawki, betę mogę robić i jak się będzie podwajać to ok, martwić się dopiero jak nie bd rosła. Powiedział tez, ze progesteronu nie powinno się robić w ciąży i tym mam się nie przejmować, ważna jest beta - także tym mi dodał otuchy kolejna wizyta na 4.07. Co prawda 2 tygodnie, ale No trzeba czekac [emoji110] Mam nadzieje ze bd wszystko dobrze ! Zobaczymy tylko jeszcze ta moja betę dzisiaj...