Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja za niecała godzinke wybieram się na wizytę do innego ginekologa... ciekawa jestem co mi powie, czy mnie podbuduje czy może załamie :/ bardzo bym chciała by było dobrze boje się... wyniki dzisiejszej bety popołudniu eh
Trzymam kciuki! Wszystko będzie dobrze !Ja za niecała godzinke wybieram się na wizytę do innego ginekologa... ciekawa jestem co mi powie, czy mnie podbuduje czy może załamie :/ bardzo bym chciała by było dobrze boje się... wyniki dzisiejszej bety popołudniu eh
Z całych sił trzymam kciuki i kibicuję żeby beta pięlnie urosła i żeby ten lekarz Cię podbudował!Ja za niecała godzinke wybieram się na wizytę do innego ginekologa... ciekawa jestem co mi powie, czy mnie podbuduje czy może załamie :/ bardzo bym chciała by było dobrze boje się... wyniki dzisiejszej bety popołudniu eh
Dziekuje Jest ciężko, codziennie stres i myśli chociaż próbuje się czymś zająć, ale i tak myśle byle nie było biochemicznej ;( chociaż by tyle mi powiedział pewnie i tak jeszcze za wcześnie...Trzymam kciuki Kochana z całych sił!
Napewno jest Ci cieżko teraz, szczególnie samej! Ale my tu dla Ciebie jesteśmy! Pisz o czym potrzebujesz!
Czekamy na dobre wieści! [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Jestesmy z Toba! Bedzie dobrze! Musi byc dobrze! Powtarzaj to sobie. Czekam na wiesci. Bede kukac z pracy w miare mozliwosci.Ja za niecała godzinke wybieram się na wizytę do innego ginekologa... ciekawa jestem co mi powie, czy mnie podbuduje czy może załamie :/ bardzo bym chciała by było dobrze boje się... wyniki dzisiejszej bety popołudniu eh
Miałaś rację! Jednak nie jestem miesiąc jeszcze. Znalazlam maila z linkiem aktywujacym z 24 maja.Moze w takim razie jeszcze nie cale 30 dni masz konto ...?
Mierzysz temperature ?