Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam dopiero do mojej gin na 25, a chciałam isc jeszcze w tym tygodniu do innego, okazuje się ze ma urlop, No i dupa... tyle czekania, tez zwariuje
@ForgetMeeNot, @IrenaX trzymam mocno kciuki żeby wszystko było u was dobrze.
@ForgetMeeNot lekarz na pewno Cię przyjmie, mnie na jakiś głupi monitoring przyjmował bez kolejki więc w takiej sytuacji na pewno Cię przyjmie. Pisz do niego zaraz jak będziesz miała wyniki, on w poniedziałki jest w szpitalu i pewnie powie Ci żebyś przyjechała na izbę i on do Ciebie zejdzie z oddziału.
A ja witam się w 1dc no i w 6cs.... Nad ranem plamienie rozkrecilo się w normalny okres... Więc mój ostatni cykl miał 22dni... Nigdy nie miałam tak krótkiego, możliwe że tym dźwignięciem siostrzenicy go sobie przyspieszylam. W tym cyklu mam totalny luz.... Akurat wyjeżdżam na tydzień bez męża, no i przez to, że się okres przesunął, dni płodne wypadają mi akurat idealnie w tym czasie... Trochę szkoda mi straconego cyklu, ale cóż.... Trudno.
Oby tak było :/ na szczęście mam możliwość sprawdzenia przez internet tylko do tego czasu to stresik eeeh a Ty Kochana odpoczywaj, bd dobrze :*Ja na 26.06 ale z uwagi na te plamienia mam nadzieje, że mnie jutro przyjmie.
Trzymam kciuki za Twoje wyniki. Oby beta pięknie przyrosła
A dzisiaj będziesz miała wyniki na internecie?Oby tak było :/ na szczęście mam możliwość sprawdzenia przez internet tylko do tego czasu to stresik eeeh a Ty Kochana odpoczywaj, bd dobrze :*
Cześć Dziewczyny znalazłam to forum i bardzo się cieszę. Na razie tak obserwuje, ale od przyszłego miesiąca zaczynamy starania o Malucha Muszę chwilę odczekać po wyjęciu wkładki. Można do Was dołączyć?
Też się zastanawiam nad zrobieniem rzęs, ale ze mnie jest beksa i boję się będą wyglądały, wiadomo uzupełnienie jest co miesiąc. Ja od lat robię pazurkiDziś byłam na rzęsach. Od razu człowiek inaczej wygląda