IrenaX
Fanka BB :)
Na pewno się przyda ja już czekam na krew, nie lubie :/@ForgetMeeNot @IrenaX trzymam za was mocno kciuki dzisiaj dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno się przyda ja już czekam na krew, nie lubie :/@ForgetMeeNot @IrenaX trzymam za was mocno kciuki dzisiaj dziewczyny
Eeee tam krew... Pomyśl że za kilka miesięcy czeka Cię poród! [emoji87][emoji86][emoji85] od razu krew wydaje się pikusiemNa pewno się przyda ja już czekam na krew, nie lubie :/
Jeju Kochana 3mam mocnooo kciuki by było wszystko dobrze! Pamiętaj to nie musi oznaczać najgorszego. Wszystko będzie dobrze! Tule Cię mocno ;*Ja dzisiaj dalej plamie [emoji22] idę zaraz na badania i postaram się jutro jakos wbić do mojego lekarza na wizytę. Mam nadzieje, ze mnie przyjmie bo wyznaczona mam dopiero na 26 a chyba umrę do tego czasu z nerwów.
@IrenaX trzymam kciuki za Ciebie.
Ja mam dopiero do mojej gin na 25, a chciałam isc jeszcze w tym tygodniu do innego, okazuje się ze ma urlop, No i dupa... tyle czekania, tez zwariujeJa dzisiaj dalej plamie [emoji22] idę zaraz na badania i postaram się jutro jakos wbić do mojego lekarza na wizytę. Mam nadzieje, ze mnie przyjmie bo wyznaczona mam dopiero na 26 a chyba umrę do tego czasu z nerwów.
@IrenaX trzymam kciuki za Ciebie.
Część jasne, witaj, rozgość sięCześć Dziewczyny znalazłam to forum i bardzo się cieszę. Na razie tak obserwuje, ale od przyszłego miesiąca zaczynamy starania o Malucha Muszę chwilę odczekać po wyjęciu wkładki. Można do Was dołączyć?