Mi właśnie wyszedł pierwszy blady test dopiero po takim czasie, sprawdziłabym dla pewności...Myślisz że jest sens powtórzyć test dzisiaj jeszcze ? 32 dc ? Oczywiście ten super czuły...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi właśnie wyszedł pierwszy blady test dopiero po takim czasie, sprawdziłabym dla pewności...Myślisz że jest sens powtórzyć test dzisiaj jeszcze ? 32 dc ? Oczywiście ten super czuły...
Bardzo mi przykro@ForgetMeeNot, @IrenaX trzymam mocno kciuki żeby wszystko było u was dobrze.
@ForgetMeeNot lekarz na pewno Cię przyjmie, mnie na jakiś głupi monitoring przyjmował bez kolejki więc w takiej sytuacji na pewno Cię przyjmie. Pisz do niego zaraz jak będziesz miała wyniki, on w poniedziałki jest w szpitalu i pewnie powie Ci żebyś przyjechała na izbę i on do Ciebie zejdzie z oddziału.
A ja witam się w 1dc no i w 6cs.... Nad ranem plamienie rozkrecilo się w normalny okres... Więc mój ostatni cykl miał 22dni... Nigdy nie miałam tak krótkiego, możliwe że tym dźwignięciem siostrzenicy go sobie przyspieszylam. W tym cyklu mam totalny luz.... Akurat wyjeżdżam na tydzień bez męża, no i przez to, że się okres przesunął, dni płodne wypadają mi akurat idealnie w tym czasie... Trochę szkoda mi straconego cyklu, ale cóż.... Trudno.
Dobra to dzisiaj kupię 10 zł to nie majątek [emoji4] jak tak z wami pisze to się nakręcam jeszcze bardziej [emoji33]Mi właśnie wyszedł pierwszy blady test dopiero po takim czasie, sprawdziłabym dla pewności...
A ilu dniowe cykle miałaś ?Mi właśnie wyszedł pierwszy blady test dopiero po takim czasie, sprawdziłabym dla pewności...
Różnie, ale w tym cyklu miałam owulację ok. 17-18 dnia, ok 12 dni po owu test był jeszcze negatywny.A ilu dniowe cykle miałaś ?
Zrobię jeszcze dziś test bo jutro mam mieć dzień dzień próbny w nowej pracy i będę musiała złożyć wypowiedzenie w mojej obecnej więc żeby mieć pewność powtórzę go dzisiajRóżnie, ale w tym cyklu miałam owulację ok. 17-18 dnia, ok 12 dni po owu test był jeszcze negatywny.
To może lepiej zrób bete żeby mieć 100 % pewnościZrobię jeszcze dziś test bo jutro mam mieć dzień dzień próbny w nowej pracy i będę musiała złożyć wypowiedzenie w mojej obecnej więc żeby mieć pewność powtórzę go dzisiaj