paulina1994
Fanka BB :)
Hejka [emoji4] dziewczyny mam do Was pytanie szczególnie do tych które biorą luteine, pisałam do Was już wcześniej, że biorę luteinę podjezykowo 2 razy dziennie od 15 do 29 dc, pierwszy cykl wszystko jak w zegarku, w drugim od 21 dc dostałam plamienia tak myślałam że to plamienia raz słabsze drugi raz mocniejsze, które trwały około 5 dni, a ja w tym czasie kontynuowałam luteinę aż do 29 dc, odstawiłam luteinę ale @ nie przyszła boje się że powinnam ją odstawiać już wtedy w 21 dc i był by to normalny okres, a tak to wszystko sobie rozregulowalam :/
W 28 dc robiłam betę negatywna, a w 30 dc test negatywny czułość 10 z pierwszego moczu więc ciążę wykluczam, dzień przed przewidywaną @ go robiłam (Pink test super czuły strumieniowy z Rossmana)...
26 dopiero mam wizytę u ginekologa, muszę i tak starania zawiesić na 3 miesiące bo najprawdopodobniej od lipca zaczynam nową pracę, a po okresie próbnym jak już dostanę jakąś dłuższą umowę zaczynam ponownie, w tym czasie chce porobić badania hormonalne i sprawdzić czy wszystko jest w normie owulacja była u mnie myślę że około 18 dc...
W 28 dc robiłam betę negatywna, a w 30 dc test negatywny czułość 10 z pierwszego moczu więc ciążę wykluczam, dzień przed przewidywaną @ go robiłam (Pink test super czuły strumieniowy z Rossmana)...
26 dopiero mam wizytę u ginekologa, muszę i tak starania zawiesić na 3 miesiące bo najprawdopodobniej od lipca zaczynam nową pracę, a po okresie próbnym jak już dostanę jakąś dłuższą umowę zaczynam ponownie, w tym czasie chce porobić badania hormonalne i sprawdzić czy wszystko jest w normie owulacja była u mnie myślę że około 18 dc...