reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Odebrałam wyniki i nie wiem czy się cieszyć :hmm: spójrzcie dziewczęta, kobieta w labo mi powiedziała, ze to bardzoooo wczesna ciąża... jeszxze nie popadam w euforię... wiem ze każde laboratorium ma inne normy, ale czy te moje są Ok??
Beta jest pozytywna wiec myśl pozytywnie. Ale ten progesteron to chyba niski trochę...[emoji848]
Jak przyrost po 48h będzie przynajmniej o 66% to wszystko jest ok :)
Dokladnie. Przyrost jest najważniejszy. Nie ma co porównywać ile było u innych, bo u jednej moze byc 20 u innej 120.

reklama
Cześć dziewczyny :) ja byłam pewna ze się udało a wynik wczorajszej bety to 5... Nie wiem co myśleć, póki co pogodziłam się z zmyśla ze jednak się nie udało ale jutro idę powtórzyć betę, okaże się czy rośnie czy tez nie :/

Odebrałam wyniki i nie wiem czy się cieszyć :hmm: spójrzcie dziewczęta, kobieta w labo mi powiedziała, ze to bardzoooo wczesna ciąża... jeszxze nie popadam w euforię... wiem ze każde laboratorium ma inne normy, ale czy te moje są Ok??

Moja pierwsza beta była 27,77 a wcZoraj 5815 [emoji846] gratuluje [emoji847]

Myślałam że już trochę się znam na tych testach owu. Wczoraj wyszedł mi pozytyw wg mnie, ale dzisiaj to już przeszedł sam siebie. Takiej krechy to ja się nie spodziewałam.
Jak ja chciałabym zobaczyć takie na teście ciążowym.
20180614_150948.jpg

Załączniki

• 20180614_150948.jpg
    20180614_150948.jpg
    108,6 KB · Wyświetleń: 425
Dziewczyny ;( jestem załamana :( Eeh wychodzi na to ze mam słabe wyniki:( gin powiedziała, ze nie może mi zapewnić czy coś z tego będzie bo to za wcześnie;( po prostu zapisała duphaston, ale tez myślałam ze już nie zrobi tego, bo najpierw powiedziała ze nie ma sensu mnie wspomagać przy takim niskim progesteronie :( dała zwolnienie na 10 dni... w poniedziałek mam zrobic ponowna betę. Ja już się boje ;( jeśli się nie uda to załamka całkowita ;( masakra

Dziewczyny ;( jestem załamana :( Eeh wychodzi na to ze mam słabe wyniki:( gin powiedziała, ze nie może mi zapewnić czy coś z tego będzie bo to za wcześnie;( po prostu zapisała duphaston, ale tez myślałam ze już nie zrobi tego, bo najpierw powiedziała ze nie ma sensu mnie wspomagać przy takim niskim progesteronie :( dała zwolnienie na 10 dni... w poniedziałek mam zrobic ponowna betę. Ja już się boje ;( jeśli się nie uda to załamka całkowita ;( masakra
Kurcze, ale skoro masz niski progesteron to chyba właśnie wspomaganie jest kluczowe?[emoji53]

Przeczytacie dziewczyny mój post jest ostatni na 1068...zobaczcie bo nie wiem czy ja zwariowałas już i mam omamy czy co??? To mi nie daje spokoju... Dopiero w przyszłym tyg pójdę na betę, a boję się że dostanę @... A już tak się cieszyłam....

reklama
Do góry