reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Dziewczyny a czym się różni beta HCG od HCG całkowite ?
Ja robiłam betę w 28 dc przy cyklach średnio 31 dniowym i wyszła <1,2 więc myślę że wynik jest wiarygodny nie ? Ostatnie przytulanie 18 dc, owulację raczej późne koło 18 właśnie, ciężko określić bo już od 16 testy owu pozytywne

I jeszcze od 21 dc te plamienia przy luteinie, coraz bardziej myślę, że mogła to być @, a dziś już test owu znowu pozytywny głupieje już naprawdę

Ino albo az 2:p A plany mam by testowac we wtorek ale coraz bardziej mysle by testowac juz w sobote bo mnie korci.
To będziemy razem ćwiczyć silną wolę :D
Ja się staram nie nakręcić, ale pierwszy raz mam takie dziwaczne uczucie w podbrzuszu cały cykl. Na początku kłucie, potem takie uczucie pełności, potem w 17dc wyraźny test owu, 18dc też wyraźny ale już jaśniejsza kreska, dzisiaj bardzo bladziutka, więc owu wczoraj albo dziś, czyli 18/19dc - dobrze rozkminiam? Starania 16,17dc i dziś się postaram dołapać męża żeby był też 19dc. I ostatni cykl był 31 dni, więc licząc że ten będzie miał tyle samo, zakładam testowanie 27.06. Cały czas czuję to podbrzusze, taki jakby balonik w środku ciała...
Co o tym myślicie? Nie ma sensu robić wcześniej testów, nie?

To będziemy razem ćwiczyć silną wolę :D
Ja się staram nie nakręcić, ale pierwszy raz mam takie dziwaczne uczucie w podbrzuszu cały cykl. Na początku kłucie, potem takie uczucie pełności, potem w 17dc wyraźny test owu, 18dc też wyraźny ale już jaśniejsza kreska, dzisiaj bardzo bladziutka, więc owu wczoraj albo dziś, czyli 18/19dc - dobrze rozkminiam? Starania 16,17dc i dziś się postaram dołapać męża żeby był też 19dc. I ostatni cykl był 31 dni, więc licząc że ten będzie miał tyle samo, zakładam testowanie 27.06. Cały czas czuję to podbrzusze, taki jakby balonik w środku ciała...
Co o tym myślicie? Nie ma sensu robić wcześniej testów, nie?

Mi cień cienia cienia pokazał się w 8dpo, cień wyraźniejszy, widoczny na różnych testach a na jednym blada kreseczka w 9dpo, jak u KatiNails [emoji846]

reklama
Mi cień cienia cienia pokazał się w 8dpo, cień wyraźniejszy, widoczny na różnych testach a na jednym blada kreseczka w 9dpo, jak u KatiNails [emoji846]
Ehh....:D no dobra, usprawiedliwiłaś moją wewnętrzną chęć testowania [emoji14]
To wymyśliłam jeszcze inaczej - lecę dziś na 19:15 na wizytę (udało mi się dorwać termin) i poproszę o usg żeby potwierdzić czy owu była. Jak była to powiem o niskim progesteronie w 2 razie cyklu i poproszę o dupka żeby w razie czego utrzymać ciążę i będę testować pierwszy raz 21.06, czyli 8dpo zakładając że owu była 18dc
[emoji119][emoji119][emoji119]
To mój pierwszy cykl od początku starań z jakąkolwiek szansą że mogło się udać...

Do góry