reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Mi się wydaje ze ja mam bardzo niska betę :( nie wiem kurde, dobrze ze o 15 idę do mojej gin niech mi wszystko tłumaczy
Ale kiedyś ta beta musi być taka niska, przecież testy wykrywają właśnie ciążę od bety 10. Ważne że jest, teraz będzie rosła:) Właśnie miałam pisać że KatiNails miała chyba 9 na początku:)
Jak zrobisz w poniedziałek, to będzie 2 x 48h. Czyli przyrost powinien być wtedy ok. 132% minimum.

21 i 23 DC. Ale u mnie owulacja była 11 DC a pierwsze objawi zagnieżdżania 7dpo. Test pozytywny i beta 9.27 21dc. Czyli 9dpo
U mnie prawdopodobnie tez jakos w przedziale 11-14 mogła być owu, ale pewnie gin mi dokładnie powie, troszke to dziwne bo tak jakby w tych samych terminach a ta beta taka słaba ? :/ mi pozytywny w 21 wyszedł wcześniej nic, to może dlatego tak jest nie wiem...

U mnie prawdopodobnie tez jakos w przedziale 11-14 mogła być owu, ale pewnie gin mi dokładnie powie, troszke to dziwne bo tak jakby w tych samych terminach a ta beta taka słaba ? :/ mi pozytywny w 21 wyszedł wcześniej nic, to może dlatego tak jest nie wiem...
Miałobyc ze pozytywny w 27 dopiero, bo w 19-21dc nic nie pokazywalo

Kurcze pamiętam ze zauważyłam ta brązowa kropeczke na wkładce, jednak się nie pomyliłam, ale kiedy to było
U mnie zagniezdzenie wygladalo identycznie. Nie martw sie na zapas, taki wynik na pewno oznacza ciaze, jesli w pon sobie zrobisz bete zeby sprawdzic przyrost i bedzie ok to znaczy ze w porzadku. Glowa do gory ;)

@IrenaX z tą betą każda ma inaczej, nie analizuj tak bardzo, bo to tylko stres niepotrzebny. W tym momencie ważne że jest ciąża, na resztę i tak nie mamy wpływu. Będzie dobrze:*

Ale napisałyście. Zostawić Was na dzień i tyle stron nadrabiania [emoji33]

@IrenaX , ważne że beta nie jest 0. Wszystko powyżej to już ciąża, nie? Także na moje jest się z czego cieszyć.

Mnie po dzisiejszym dniu trochę pobolewa brzuch jak na @. Jednak nie mam nic przeciwko, by nie przychodził ;)

reklama
Irena proszę Cię o uśmiech ! Powinnaś się cieszyć, bo JESTEŚ W CIĄŻY ! A wartość jest malo wazna Liczy się przyrost, a tak jak dziewczyny piszą, ze musi być kiedyś to 5, 10 czy 15 :) Tak bardzo pragnelas być w ciąży i się udało !!!! :) :)

Do góry