reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Mi się wydaje ze ja mam bardzo niska betę :( nie wiem kurde, dobrze ze o 15 idę do mojej gin niech mi wszystko tłumaczy
Ale kiedyś ta beta musi być taka niska, przecież testy wykrywają właśnie ciążę od bety 10. Ważne że jest, teraz będzie rosła:) Właśnie miałam pisać że KatiNails miała chyba 9 na początku:)
Jak zrobisz w poniedziałek, to będzie 2 x 48h. Czyli przyrost powinien być wtedy ok. 132% minimum.

21 i 23 DC. Ale u mnie owulacja była 11 DC a pierwsze objawi zagnieżdżania 7dpo. Test pozytywny i beta 9.27 21dc. Czyli 9dpo
U mnie prawdopodobnie tez jakos w przedziale 11-14 mogła być owu, ale pewnie gin mi dokładnie powie, troszke to dziwne bo tak jakby w tych samych terminach a ta beta taka słaba ? :/ mi pozytywny w 21 wyszedł wcześniej nic, to może dlatego tak jest nie wiem...

U mnie prawdopodobnie tez jakos w przedziale 11-14 mogła być owu, ale pewnie gin mi dokładnie powie, troszke to dziwne bo tak jakby w tych samych terminach a ta beta taka słaba ? :/ mi pozytywny w 21 wyszedł wcześniej nic, to może dlatego tak jest nie wiem...
Miałobyc ze pozytywny w 27 dopiero, bo w 19-21dc nic nie pokazywalo

Kurcze pamiętam ze zauważyłam ta brązowa kropeczke na wkładce, jednak się nie pomyliłam, ale kiedy to było
U mnie zagniezdzenie wygladalo identycznie. Nie martw sie na zapas, taki wynik na pewno oznacza ciaze, jesli w pon sobie zrobisz bete zeby sprawdzic przyrost i bedzie ok to znaczy ze w porzadku. Glowa do gory ;)

@IrenaX z tą betą każda ma inaczej, nie analizuj tak bardzo, bo to tylko stres niepotrzebny. W tym momencie ważne że jest ciąża, na resztę i tak nie mamy wpływu. Będzie dobrze:*

Ale napisałyście. Zostawić Was na dzień i tyle stron nadrabiania [emoji33]

@IrenaX , ważne że beta nie jest 0. Wszystko powyżej to już ciąża, nie? Także na moje jest się z czego cieszyć.

Mnie po dzisiejszym dniu trochę pobolewa brzuch jak na @. Jednak nie mam nic przeciwko, by nie przychodził ;)

reklama
Irena proszę Cię o uśmiech ! Powinnaś się cieszyć, bo JESTEŚ W CIĄŻY ! A wartość jest malo wazna Liczy się przyrost, a tak jak dziewczyny piszą, ze musi być kiedyś to 5, 10 czy 15 :) Tak bardzo pragnelas być w ciąży i się udało !!!! :) :)

Do góry