reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Idziemy łeb w łeb z tym cyklem, u mnie 17 dc, aż sie zdziwilam jak sprawdziłam, znów zapomniałam dupka ;) i mąż mój poszedł na badania nasienia, jutro wyniki, mam nadziej ze chociaż u niego jest ok. Wam również życzę dobrych wyników :)
I dziewczyny dziękuję wszystkim chwalącym olej z wiesiołka! Dawno nie miałam takiego pięknego śluzu - efekt widoczny w pierwszym cyklu brania - jestem w szoku!
No to faktycznie łeb w łeb ;) i jeszcze obaj mężowie na badania;) mój idzie w środę. Twój miał dzisiaj i już jutro wyniki?? Właśnie się zastanawiałam ile się na nie czeka. A kiedy testujesz? Ja się nie nastawiam na ten cykl, więc raczej spokojnie wytrzymam do dnia @, czyli do 22 czerwca. Trzymam kciuki za wyniki✊✊✊

To wy teraz macie goracy czas staran:) Tez 3mam kciuki za Ciebie bys potem ujrzala 2 kreseczki na tescie...
Ja co gorsza marudna jestem dzis jak diabli i placze z byle powodu...oszaleje sama ze soba.
ps:zmienilas znowu avatarek:p
No ja beczałam w sobotę na filmie, starania były już w środę, piątek, sobotę i niedzielę i dzisiaj też będą i jutro.
A avatarek ten jest moim ulubionym, tak podnosi samoocenę.
A Ty kiedy testujesz?

Dziewczyny zerknijcie na wyniki... beta 44 :) alee jakieś dziwne te normy? 1 tydzień od 202 ? A co jak ktoś ma 44? :D

Załączniki

• Screenshot_2018-06-11-19-58-28.png
    Screenshot_2018-06-11-19-58-28.png
    99,4 KB · Wyświetleń: 142
reklama
Do góry