reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Idziemy łeb w łeb z tym cyklem, u mnie 17 dc, aż sie zdziwilam jak sprawdziłam, znów zapomniałam dupka ;) i mąż mój poszedł na badania nasienia, jutro wyniki, mam nadziej ze chociaż u niego jest ok. Wam również życzę dobrych wyników :)
I dziewczyny dziękuję wszystkim chwalącym olej z wiesiołka! Dawno nie miałam takiego pięknego śluzu - efekt widoczny w pierwszym cyklu brania - jestem w szoku!
No to faktycznie łeb w łeb ;) i jeszcze obaj mężowie na badania;) mój idzie w środę. Twój miał dzisiaj i już jutro wyniki?? Właśnie się zastanawiałam ile się na nie czeka. A kiedy testujesz? Ja się nie nastawiam na ten cykl, więc raczej spokojnie wytrzymam do dnia @, czyli do 22 czerwca. Trzymam kciuki za wyniki✊✊✊

To wy teraz macie goracy czas staran:) Tez 3mam kciuki za Ciebie bys potem ujrzala 2 kreseczki na tescie...
Ja co gorsza marudna jestem dzis jak diabli i placze z byle powodu...oszaleje sama ze soba.
ps:zmienilas znowu avatarek:p
No ja beczałam w sobotę na filmie, starania były już w środę, piątek, sobotę i niedzielę i dzisiaj też będą i jutro.
A avatarek ten jest moim ulubionym, tak podnosi samoocenę.
A Ty kiedy testujesz?

Dziewczyny zerknijcie na wyniki... beta 44 :) alee jakieś dziwne te normy? 1 tydzień od 202 ? A co jak ktoś ma 44? :D

Załączniki

• Screenshot_2018-06-11-19-58-28.png
    Screenshot_2018-06-11-19-58-28.png
    99,4 KB · Wyświetleń: 136
reklama
Do góry