reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
Eeee przykro mia ale ja tam nic nie widzę..

Tak w ogóle ten test to co rozebrany na części?

Mam ta manie, ze rozbieram testy [emoji23] tak wiem, głupie to :p
Na żywo lepiej widać kreskę. Lecę jutro na betę..
Dziś w pracy mega złe się czułam dlatego zrobiłam kolejny test jak wróciłam do domu.. I po chwili coś tam się pokazało

reklama
Mam ta manie, ze rozbieram testy [emoji23] tak wiem, głupie to [emoji14]
Na żywo lepiej widać kreskę. Lecę jutro na betę..
Dziś w pracy mega złe się czułam dlatego zrobiłam kolejny test jak wróciłam do domu.. I po chwili coś tam się pokazało
Haha zrobiłaś mi dzien tym rozbieraniem testu [emoji23]

Lec na bete i dawaj znac co i jak [emoji110]

Dlugo sie staracie ?

Haha zrobiłaś mi dzien tym rozbieraniem testu [emoji23]

Lec na bete i dawaj znac co i jak [emoji110]

Dlugo sie staracie ?

Zaczęliśmy w sierpniu 2017, w listopadzie okazało się ze mam niedoczynnosc tarczycy i za wysoka prolaktyne wiec zaczęłam brać Dostinenex i Euthyrox No i w styczniu się udało, ale w lutym poroniłam :( No i od marca działaliśmy dalej :)

Ojej, kuruj się, jak możesz dużo odpoczywaj. Jakiś taki czas jest, że wszyscy chorują. A co do wkręcania to nie pomogę bardzo, bo ja za góra dwa do trzech dni będę już po owu, bo dzisiaj pozytywny test i niby podchodzę na spokojnie to nie dam sobie ręki uciąć, że mnie gorączka poowulacyjna nie dopadnie. Będę trzymać kciuki, żeby te kłucie wróżyły bobasa!
To wy teraz macie goracy czas staran:) Tez 3mam kciuki za Ciebie bys potem ujrzala 2 kreseczki na tescie...
Ja co gorsza marudna jestem dzis jak diabli i placze z byle powodu...oszaleje sama ze soba.
ps:zmienilas znowu avatarek:p

reklama
Idziemy łeb w łeb z tym cyklem, u mnie 17 dc, aż sie zdziwilam jak sprawdziłam, znów zapomniałam dupka ;) i mąż mój poszedł na badania nasienia, jutro wyniki, mam nadziej ze chociaż u niego jest ok. Wam również życzę dobrych wyników :)
I dziewczyny dziękuję wszystkim chwalącym olej z wiesiołka! Dawno nie miałam takiego pięknego śluzu - efekt widoczny w pierwszym cyklu brania - jestem w szoku!
3mam kciuki za dobre wyniki meza✊✊
Tak chwalicie ten olej z wiesiolka ze chyba sama sie skusze:p

Do góry