reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Nie czytałam was ostatnio więc nie wiem o co chodzi. [emoji17] Dziękuję za miłe słowa o tacie, jest coraz lepiej, ale jeszcze nie tak znacznie [emoji17] Ehh. Na razie odpoczywa i zobaczymy jak będzie.

Eh a co do mnie to dziś 29 dc, mam długa fazę lutealną w tym cyklu wynosi dziś 20 dni o_O testów nie robiłam, ostatni tydzień temu był równy. Miałam w środę bóle jak na okres ;o Cała macica mnie bolała ;o i na razie nic się nie dzieje, piersi coraz bardziej spuchnięte, jeszcze metformina mi się wczoraj skończyła i nie pytajcie jakie rewolucje mam w brzuchu... Od wczoraj jest masakra dziś w ogóle nie mogę się wyprostować mam takie bóle żołądka, muszę jak najszybciej umówić się po recepty bo wykituje, eh poza tym trochę też się sypie w związku i tak o słabo jest [emoji17][emoji17]
Kochana! Zycze by wszystko Ci się ułożyło! Musi być dobrze;*

Mi wychodzą mega krechy na owu, ale nie pamietam teraz czy po owu znikały :confused: bo teraz jestem przed @ a kreseczki cały czas widnieją ... kupiłam test ciążowy, ale trochę boje się rozczarowania, albo ze zrobie a tu nagle @ się pojawi... No ale bd musiała zrobic i sie przekonać... najlepiej zrobic z porannego moczu ?
Najlepiej rano

Hej pisałam dzisiaj o tym teście, na którym dzisiaj zobaczyłam cień cienia drugiej kreski po kilku godzinach. Po pracy zrobiłam kolejny strumieniowy i wydawało mi się że widzę mega bladziutka kreskę, po kilku godzinach znów patrzę na test i widać ja wyraźnie.... Jestem 9dpo, mam klucie w jajnikach i mega nabrzmiale i bolace piersi...

Hej pisałam dzisiaj o tym teście, na którym dzisiaj zobaczyłam cień cienia drugiej kreski po kilku godzinach. Po pracy zrobiłam kolejny strumieniowy i wydawało mi się że widzę mega bladziutka kreskę, po kilku godzinach znów patrzę na test i widać ja wyraźnie.... Jestem 9dpo, mam klucie w jajnikach i mega nabrzmiale i bolace piersi...
Leć na betę :)
Ona wszystko wyjaśni :)

Musiałam go rozebrać, bo na pierwszy rzut oka wydawał się negatywny... A jednak jakiś cień cienia jest

Załączniki

• IMG_20180611_204927.jpg
    IMG_20180611_204927.jpg
    878 KB · Wyświetleń: 153
Mam pierwsze zmiany a laboratorium u mnie do 11stej.... Nie wytrzymam tyle hehe ciekawość mnie zjada
To test w rana z porannego moczu ;) najbardziej stężony mocz :) i największa szansa na mocniejszą kreskę :)
Bo jednak 9dpo to wcześnie :)
Mi z porannego moczu 9dpo ledwo cień cienia wyszedł :)
IMG_20171212_121328.jpg

Załączniki

• IMG_20171212_121328.jpg
    IMG_20171212_121328.jpg
    66,8 KB · Wyświetleń: 421
reklama
Idziemy łeb w łeb z tym cyklem, u mnie 17 dc, aż sie zdziwilam jak sprawdziłam, znów zapomniałam dupka ;) i mąż mój poszedł na badania nasienia, jutro wyniki, mam nadziej ze chociaż u niego jest ok. Wam również życzę dobrych wyników :)
I dziewczyny dziękuję wszystkim chwalącym olej z wiesiołka! Dawno nie miałam takiego pięknego śluzu - efekt widoczny w pierwszym cyklu brania - jestem w szoku!
U mnie wiesiołek się nie sprawdził a biore 3 cykl

Do góry