reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Nie czytałam was ostatnio więc nie wiem o co chodzi. [emoji17] Dziękuję za miłe słowa o tacie, jest coraz lepiej, ale jeszcze nie tak znacznie [emoji17] Ehh. Na razie odpoczywa i zobaczymy jak będzie.

Eh a co do mnie to dziś 29 dc, mam długa fazę lutealną w tym cyklu wynosi dziś 20 dni o_O testów nie robiłam, ostatni tydzień temu był równy. Miałam w środę bóle jak na okres ;o Cała macica mnie bolała ;o i na razie nic się nie dzieje, piersi coraz bardziej spuchnięte, jeszcze metformina mi się wczoraj skończyła i nie pytajcie jakie rewolucje mam w brzuchu... Od wczoraj jest masakra dziś w ogóle nie mogę się wyprostować mam takie bóle żołądka, muszę jak najszybciej umówić się po recepty bo wykituje, eh poza tym trochę też się sypie w związku i tak o słabo jest [emoji17][emoji17]
Kochana! Zycze by wszystko Ci się ułożyło! Musi być dobrze;*

Mi wychodzą mega krechy na owu, ale nie pamietam teraz czy po owu znikały :confused: bo teraz jestem przed @ a kreseczki cały czas widnieją ... kupiłam test ciążowy, ale trochę boje się rozczarowania, albo ze zrobie a tu nagle @ się pojawi... No ale bd musiała zrobic i sie przekonać... najlepiej zrobic z porannego moczu ?
Najlepiej rano

Hej pisałam dzisiaj o tym teście, na którym dzisiaj zobaczyłam cień cienia drugiej kreski po kilku godzinach. Po pracy zrobiłam kolejny strumieniowy i wydawało mi się że widzę mega bladziutka kreskę, po kilku godzinach znów patrzę na test i widać ja wyraźnie.... Jestem 9dpo, mam klucie w jajnikach i mega nabrzmiale i bolace piersi...

Hej pisałam dzisiaj o tym teście, na którym dzisiaj zobaczyłam cień cienia drugiej kreski po kilku godzinach. Po pracy zrobiłam kolejny strumieniowy i wydawało mi się że widzę mega bladziutka kreskę, po kilku godzinach znów patrzę na test i widać ja wyraźnie.... Jestem 9dpo, mam klucie w jajnikach i mega nabrzmiale i bolace piersi...
Leć na betę :)
Ona wszystko wyjaśni :)

Musiałam go rozebrać, bo na pierwszy rzut oka wydawał się negatywny... A jednak jakiś cień cienia jest

Załączniki

• IMG_20180611_204927.jpg
    IMG_20180611_204927.jpg
    878 KB · Wyświetleń: 149
Mam pierwsze zmiany a laboratorium u mnie do 11stej.... Nie wytrzymam tyle hehe ciekawość mnie zjada
To test w rana z porannego moczu ;) najbardziej stężony mocz :) i największa szansa na mocniejszą kreskę :)
Bo jednak 9dpo to wcześnie :)
Mi z porannego moczu 9dpo ledwo cień cienia wyszedł :)
IMG_20171212_121328.jpg

Załączniki

• IMG_20171212_121328.jpg
    IMG_20171212_121328.jpg
    66,8 KB · Wyświetleń: 416
reklama
Idziemy łeb w łeb z tym cyklem, u mnie 17 dc, aż sie zdziwilam jak sprawdziłam, znów zapomniałam dupka ;) i mąż mój poszedł na badania nasienia, jutro wyniki, mam nadziej ze chociaż u niego jest ok. Wam również życzę dobrych wyników :)
I dziewczyny dziękuję wszystkim chwalącym olej z wiesiołka! Dawno nie miałam takiego pięknego śluzu - efekt widoczny w pierwszym cyklu brania - jestem w szoku!
U mnie wiesiołek się nie sprawdził a biore 3 cykl

Do góry