Moje laboratorium podobne normy, a pierwsza beta była 9.27 [emoji14] i ciąża była bo ciąża od 5mlu jest.Dziewczyny zerknijcie na wyniki... beta 44 alee jakieś dziwne te normy? 1 tydzień od 202 ? A co jak ktoś ma 44?
reklama
IrenaX
Fanka BB :)
Kochana! Zycze by wszystko Ci się ułożyło! Musi być dobrze;*Nie czytałam was ostatnio więc nie wiem o co chodzi. [emoji17] Dziękuję za miłe słowa o tacie, jest coraz lepiej, ale jeszcze nie tak znacznie [emoji17] Ehh. Na razie odpoczywa i zobaczymy jak będzie.
Eh a co do mnie to dziś 29 dc, mam długa fazę lutealną w tym cyklu wynosi dziś 20 dni testów nie robiłam, ostatni tydzień temu był równy. Miałam w środę bóle jak na okres ;o Cała macica mnie bolała ;o i na razie nic się nie dzieje, piersi coraz bardziej spuchnięte, jeszcze metformina mi się wczoraj skończyła i nie pytajcie jakie rewolucje mam w brzuchu... Od wczoraj jest masakra dziś w ogóle nie mogę się wyprostować mam takie bóle żołądka, muszę jak najszybciej umówić się po recepty bo wykituje, eh poza tym trochę też się sypie w związku i tak o słabo jest [emoji17][emoji17]
Najlepiej ranoMi wychodzą mega krechy na owu, ale nie pamietam teraz czy po owu znikały bo teraz jestem przed @ a kreseczki cały czas widnieją ... kupiłam test ciążowy, ale trochę boje się rozczarowania, albo ze zrobie a tu nagle @ się pojawi... No ale bd musiała zrobic i sie przekonać... najlepiej zrobic z porannego moczu ?
michellka
Początkująca w BB
Hej pisałam dzisiaj o tym teście, na którym dzisiaj zobaczyłam cień cienia drugiej kreski po kilku godzinach. Po pracy zrobiłam kolejny strumieniowy i wydawało mi się że widzę mega bladziutka kreskę, po kilku godzinach znów patrzę na test i widać ja wyraźnie.... Jestem 9dpo, mam klucie w jajnikach i mega nabrzmiale i bolace piersi...
Leć na betęHej pisałam dzisiaj o tym teście, na którym dzisiaj zobaczyłam cień cienia drugiej kreski po kilku godzinach. Po pracy zrobiłam kolejny strumieniowy i wydawało mi się że widzę mega bladziutka kreskę, po kilku godzinach znów patrzę na test i widać ja wyraźnie.... Jestem 9dpo, mam klucie w jajnikach i mega nabrzmiale i bolace piersi...
Ona wszystko wyjaśni
michellka
Początkująca w BB
Mam pierwsze zmiany a laboratorium u mnie do 11stej.... Nie wytrzymam tyle hehe ciekawość mnie zjadaLeć na betę
Ona wszystko wyjaśni
To test w rana z porannego moczu najbardziej stężony mocz i największa szansa na mocniejszą kreskęMam pierwsze zmiany a laboratorium u mnie do 11stej.... Nie wytrzymam tyle hehe ciekawość mnie zjada
Bo jednak 9dpo to wcześnie
Mi z porannego moczu 9dpo ledwo cień cienia wyszedł
Załączniki
IrenaX
Oj biedna wracaj szybciutko do zdrówka! ;*Hello!
Dzis czuje sie okropnie. Gardlo boli przy polykaniu sliny,glowa peka,co pochwile psikam i leci mi z nosa a co gorsza wkrecam sie bo kuje mnie w podbrzuszu na srodku i po prawej stronie. Dzis 22dc a 8dp. Wez cie mnie spamietajcie bo jestem dzis chodzacym zombi:/
reklama
IrenaX
U mnie wiesiołek się nie sprawdził a biore 3 cyklIdziemy łeb w łeb z tym cyklem, u mnie 17 dc, aż sie zdziwilam jak sprawdziłam, znów zapomniałam dupka i mąż mój poszedł na badania nasienia, jutro wyniki, mam nadziej ze chociaż u niego jest ok. Wam również życzę dobrych wyników
I dziewczyny dziękuję wszystkim chwalącym olej z wiesiołka! Dawno nie miałam takiego pięknego śluzu - efekt widoczny w pierwszym cyklu brania - jestem w szoku!