reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2018-2020! :)

Ile masz dzieci?

• 0

Głosów: 253 49,5%
  • 1

Głosów: 158 30,9%
  • 2

Głosów: 72 14,1%
  • 3

Głosów: 20 3,9%
  • 3+

Głosów: 8 1,6%

• Wszystkich głosujących
    511
reklama
Hmmm...nie każdy organizm jest taki sam. Mi np. testowa kreska nigdy, ale to nigdy nie wyszła ciemniejsza. To mniej więcej kiedy była poznawałam po tym, ze kreski wcześniej i po owu albo w ogóle nie było, albo była bardzo jasna dosłownie przez 2-3 dni. To, ze owu w tym cyklu była to wiem na pewno bo jestem w ciąży, a w poprzednim potwierdzona monitoringiem u gina. Tu np testy owulacyjne z poprzedniego cyklu z monitoringiem i owu w 17 dc Zobacz załącznik 866114
Mi wychodzą mega krechy na owu, ale nie pamietam teraz czy po owu znikały :confused: bo teraz jestem przed @ a kreseczki cały czas widnieją ... kupiłam test ciążowy, ale trochę boje się rozczarowania, albo ze zrobie a tu nagle @ się pojawi... No ale bd musiała zrobic i sie przekonać... najlepiej zrobic z porannego moczu ?

Kup ciążowy, mi owulacyjne caly czas wychodzily przed @ raz slabsze, raz mocniejsze. Nawet jak juz wiedzialam, ze w ciazy jestem, jakos w 6tc na owulacyjnym wyszla mi ledwo widoczna kreska.
Mi owulacyjne pokazują cały czas 2 kreski :confused: dzisiaj 27dc kupiłam 2 testy ciążowe, ale trochę mam obawy zrobic :oo2: boje się, ze jutro zrobie i dostane @@@ :oops: :baffled:

reklama
Do góry