reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Też jestem, ale chora znów. I przeprowadzamy się na większe mieszkanie ;) bo tu jednak z bąblem i że ja pracuję w domu nie zmieścimy się na dwóch pokojach

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Dużo zdrowka[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jestem caly czas, podczutuje, ale malo sie udzielam, bo obiecalam sobie zluzować gacie :D

Ja tez miałam taki plan ale jutro powinnam dostać @ bo wczoraj była ostatnia dawka dupka i dziś mimo wszystko troszkę smutno tak , ze to kolejny cykl nieudany...

Ja tez miałam taki plan ale jutro powinnam dostać @ bo wczoraj była ostatnia dawka dupka i dziś mimo wszystko troszkę smutno tak , ze to kolejny cykl nieudany...

Jeszcze nie spisuj cyklu na straty. Bo w najmniej spodziewanym miesiącu się udaje ;)

Ale mnie sumienie gryzie. Zrombałam dzisiaj mojego młodego na rehabilitacji, bo trzeci dzień mi nie chce ćwiczyć tylko siedzi w kącie i popłakuje. Dostał karę i reprymendę. Serce mnie bolało jak na niego krzyczałam, ale musiałam go doprowadzić do porządku, bo nie po to tam jeździmy, żeby bąki zbijał. Przemyślał i obiecał poprawę. Zobaczymy jutro czy wziął sobie do serca mój monolog.

Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...

Ale mnie sumienie gryzie. Zrombałam dzisiaj mojego młodego na rehabilitacji, bo trzeci dzień mi nie chce ćwiczyć tylko siedzi w kącie i popłakuje. Dostał karę i reprymendę. Serce mnie bolało jak na niego krzyczałam, ale musiałam go doprowadzić do porządku, bo nie po to tam jeździmy, żeby bąki zbijał. Przemyślał i obiecał poprawę. Zobaczymy jutro czy wziął sobie do serca mój monolog.

Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...

Czasami tak trzeba... chociaż mnie tez zawsze serce pęka kiedy młodego strofuje bo kocham go nad życie i nie mogę patrzeć na te jego oczka kiedy są smutne[emoji23]

Ja czekam na @ i mam nadzieje, ze dziś przyjdzie bo inaczej przyszły cykl spisać muszę na straty... męża nie będzie w tygodniu kiedy będzie owulacja[emoji24][emoji24][emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja czekam na @ i mam nadzieje, ze dziś przyjdzie bo inaczej przyszły cykl spisać muszę na straty... męża nie będzie w tygodniu kiedy będzie owulacja[emoji24][emoji24][emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Niestety przy przyjmowaniu CLO owulacja nie jest taka prosta do przewidzenia. Występuje róznie, nie tak jak przy naturalnej. U mnie ostatnio byla w 12 dc a tym razem w 16dc. Więc nie nastawiałabym sie na konkretny dzień tylko zaplanowała wizytę u gina na monitoring :)

reklama
Niestety przy przyjmowaniu CLO owulacja nie jest taka prosta do przewidzenia. Występuje róznie, nie tak jak przy naturalnej. U mnie ostatnio byla w 12 dc a tym razem w 16dc. Więc nie nastawiałabym sie na konkretny dzień tylko zaplanowała wizytę u gina na monitoring :)

Czyli jest szansa... Dzięki za info bo myślałam, ze po clo będzie jak w zegarku...

Do góry