reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Niestety przy przyjmowaniu CLO owulacja nie jest taka prosta do przewidzenia. Występuje róznie, nie tak jak przy naturalnej. U mnie ostatnio byla w 12 dc a tym razem w 16dc. Więc nie nastawiałabym sie na konkretny dzień tylko zaplanowała wizytę u gina na monitoring :)
O proszę, dla mnie to też nowość, myślałam że stymulacja ma na celu regulację cyklu i że każdy kolejny miesiąc wygląda tak samo pod tym względem, ale dobrze wiedzieć, może kiedyś się ta wiedza do czegoś przyda :)

reklama
O proszę, dla mnie to też nowość, myślałam że stymulacja ma na celu regulację cyklu i że każdy kolejny miesiąc wygląda tak samo pod tym względem, ale dobrze wiedzieć, może kiedyś się ta wiedza do czegoś przyda :)
Reguluje dupasthon lub luteina, clo pomaga tylko pęcherzykom [emoji2]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie ciagle czekanie na @[emoji25] brzuch trochę bolał ale przeszło, cisza, nic się nie dzieje... złe mi i smutno... tutaj cisza na forum... patrzyłam na staraczki 2018 ale to raczej nie mój klimat... tutaj czułam , ze są bratnie dusze ale ostatnio wszystkie odpuszczacie forum, rozumiem to bo czasami trzeba odpocząć od tego wszystkiego. No nic pora chyba tez uciekać...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzisiaj 14 dpo wiec jakby miało coś wyjść to by już wyszło... następny pewnie tez stracony bo raczej męża nie będzie w czasie owulacji... Dzieki Dziewczyny za wsparcie [emoji8][emoji8][emoji8]

Dzisiaj 14 dpo wiec jakby miało coś wyjść to by już wyszło... następny pewnie tez stracony bo raczej męża nie będzie w czasie owulacji... Dzieki Dziewczyny za wsparcie [emoji8][emoji8][emoji8]

Oj tam od razu stracony... nie wiesz kiedy dokładnie będzie owu, poza tym dobrym wspomagaczem może być conceive plus :)

reklama
lili78 nie ma co się poddawać i już mieć najczarniejsze myśli, w końcu głowa to połowa sukcesu :) Trzymam kciuki mimo wszystko za ten cykl, może owu się spóźniła.

Do góry