reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam w 10 dc u mnie dzisiaj kreska na teście owu jaśniejsza niż ta wczoraj... nie wiem co myśleć, zobaczymy co będzie jutro...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
hejka, dzisiaj 31dc 2 dni do @ a jajniki kluja a nigdy tak nie mialam, do tego sa to leciutkie bole ktore zaraz znikaja czuje lekkie ciagniecia w dole brzusza tak po srodku, wiec czekam a piersi bola i sa takie napiete jakos:)oby nie przyszla@

U mnie cien z wczoraj pociemnial, wiec nie ma watpliwosci. Rozpoczynamy kolejna walke.
1517737516-f2119d63583d9ea7-aaaaaa.jpeg

Objawy calkiem inne niz w poprzednich 3 ciazach ktore pamietam.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
No pięknie, gratuluję i trzymam kciuki za Was :)

Cześć, cześć:)
Nie wiem, czy ktoś mnie tu pamięta. Nie pisałam jakiś czas, bo przeszkodziły mi sprawy rodzinne. U nas dalej cicho, ciąży brak. 6cs, 19 dc, owulacji chyba jeszcze nie było, bo testy wyszły negatywne, ale płodny okres już czuje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie że jesteś znowu z nami :)
Przykro mi z powodu Twojego taty... :( to niestety zawsze będzie bolało bardziej lub mniej....

Monia a jak tam u ciebie? To nie ten cykl szlysmy leb w leb?

Zawsze szlysmy leb w leb zarowno z ciazami jak i z poronieniami niestety :(
Ja teraz 2-3 miesiace na czas badan mam zakaz staran wiec czekam poki co na wyniki, mam nadzieje ze cos znajda i beda leczyc a nie znowu powiedza,ze wszystko ok tylko tak jakos wychodzi

U mnie cien z wczoraj pociemnial, wiec nie ma watpliwosci. Rozpoczynamy kolejna walke.
1517737516-f2119d63583d9ea7-aaaaaa.jpeg

Objawy calkiem inne niz w poprzednich 3 ciazach ktore pamietam.

Super, trzymam kciuki,zeby tym razem w koncu Ci sie udalo dotrwac do konca, pewnie masz juz w tym momencie takie same uczucia jak ja,ze sam test pozytywny juz nas nie cieszy niestety
(taki los dziewczyn ktora wczesniej poronila). Mysle,ze juz limit nieszczesc wyczerpalas i teraz sie uda - musi :)
Bylas teraz stymulowana lekami?

reklama
@kari21 kurcze, ale wiadomość! Bardzo mocno trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku. Daj koniecznie znać, co powie lekarz. Bardzo dużo zdrowka.

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry