AgaRS90
Fanka BB :)
Nooo taki tu spokój[emoji16] rodzinna niedziela [emoji173]Co taka cisza dzisiaj???[emoji14][emoji14][emoji14]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo taki tu spokój[emoji16] rodzinna niedziela [emoji173]Co taka cisza dzisiaj???[emoji14][emoji14][emoji14]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymamy[emoji8][emoji8][emoji8]Trzymajcie kciuki za mnie jutro!
Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...
Trzymam masz tu foto wstawić dwóch krechTrzymajcie kciuki za mnie jutro!
Jak nie będzie to domaluje [emoji12]Trzymam masz tu foto wstawić dwóch krech
Masz to jak w banku, ze trzymamTrzymajcie kciuki za mnie jutro!
Czemu ***** z tego ?Hejka, hejka! Ja się zaszyłam na weekendzik, regenerowałam siły! @Velvetka kciukasy zaciśnięte az sinieją!! Dwie krechy i nie ma innej opcji kuwa mac!!!
U mnie standardzikowo... ovu miałam w piątek wieczorem. Czułam jak cholera! Nieraz tak mi się zdarza ale jak zwykle już wiem, ze gowno z tego wyszło [emoji3] trudno, znow zacznę niebawem pierwszy tydzień ciąży!!! Ale spoczko! Już mnie to nie rusza [emoji4]
No to tyle [emoji847]