reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja tak szybko i dość przyziemnie. Życzę Wam, żeby Was nikt zwyczajnie nie wkuriwiał :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Amen ;D
Szczęśliwego Nowego Roku!

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Mi teraz powraca apetyt. Przed chwilą zjadłam pół słoika kiszonej kapusty [emoji16]

Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdraszczam ! Bo ja zaczynam czuc, że znów pół ciąży będę zdychać... Druga i ostatnia moja ciąża... Przeszła mi przez myśl za kilka lat trzecia ciąża, ale mam w nosie jak co ciążę mam się tak fatalnie czuć...

ckai9jcgjazlduyd.png

Zazdraszczam ! Bo ja zaczynam czuc, że znów pół ciąży będę zdychać... Druga i ostatnia moja ciąża... Przeszła mi przez myśl za kilka lat trzecia ciąża, ale mam w nosie jak co ciążę mam się tak fatalnie czuć...

ckai9jcgjazlduyd.png
A kiedyś słyszałam że druga ciąża jest odwrotnie jak w pierwszej czyli jak źle przechodzilas pierwsza to druga przejdziesz lekko lub na odwrót, u szwagierki się to sprawdza bo w pierwszej ciągle w szpitalu leżała anemii się nabawiła a druga ciąża idzie jej jak z płatka nic się nie dzieje. U mnie się obawiam bo pierwszą ciążę przeszłam lekko więc się obawiam że w drugiej za to będzie gorzej

A kiedyś słyszałam że druga ciąża jest odwrotnie jak w pierwszej czyli jak źle przechodzilas pierwsza to druga przejdziesz lekko lub na odwrót, u szwagierki się to sprawdza bo w pierwszej ciągle w szpitalu leżała anemii się nabawiła a druga ciąża idzie jej jak z płatka nic się nie dzieje. U mnie się obawiam bo pierwszą ciążę przeszłam lekko więc się obawiam że w drugiej za to będzie gorzej
Dziś pół dnia przespałam tak mnie mdliło :( z Aleksem było od samego początku ciężko od razu nudności 24/7 i wymioty... Teraz te nudności to jeszcze w miarę do zniesienia. Ale boje się że będzie gorzej

ckai9jcgjazlduyd.png

Uuu :( współczuję!! Ja odpukać czuje się wyśmienicie ale myślę że to po prostu za wcześnie na cokolwiek :)

@KatiNails a na kiedy Ci wychodzi termin? Ciekawa jestem kiedy ja powinnam zacząć się czegoś spodziewać ;)

Dziś pół dnia przespałam tak mnie mdliło :( z Aleksem było od samego początku ciężko od razu nudności 24/7 i wymioty... Teraz te nudności to jeszcze w miarę do zniesienia. Ale boje się że będzie gorzej

ckai9jcgjazlduyd.png

Uuu :( współczuję!! Ja odpukać czuje się wyśmienicie ale myślę że to po prostu za wcześnie na cokolwiek :)

@KatiNails a na kiedy Ci wychodzi termin? Ciekawa jestem kiedy ja powinnam zacząć się czegoś spodziewać ;)
Kochana 29 sierpnia. Ale teraz późno mnie objawy dopadły. W ciąży z Aleksem jednego dnia 27dc wyszedł mi test pozytywny. 28dc zamiast @ przyszło rzyganie [emoji23]

ckai9jcgjazlduyd.png

reklama
Witam was kochane w Nowym Roku 1dc. @-pisko pogrywało ze mną, ale wiedziałam że przyjdzie. Także Nowy Rok, Nowy Cykl, Nowe Nadzieje!

...marzenia mają wielką moc...

Do góry