reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja tak szybko i dość przyziemnie. Życzę Wam, żeby Was nikt zwyczajnie nie wkuriwiał :)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Amen ;D
Szczęśliwego Nowego Roku!

9ewnqqmzi7le71mi.png

reklama
Mi teraz powraca apetyt. Przed chwilą zjadłam pół słoika kiszonej kapusty [emoji16]

Napisane na X5max_PRO w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdraszczam ! Bo ja zaczynam czuc, że znów pół ciąży będę zdychać... Druga i ostatnia moja ciąża... Przeszła mi przez myśl za kilka lat trzecia ciąża, ale mam w nosie jak co ciążę mam się tak fatalnie czuć...

ckai9jcgjazlduyd.png

Zazdraszczam ! Bo ja zaczynam czuc, że znów pół ciąży będę zdychać... Druga i ostatnia moja ciąża... Przeszła mi przez myśl za kilka lat trzecia ciąża, ale mam w nosie jak co ciążę mam się tak fatalnie czuć...

ckai9jcgjazlduyd.png
A kiedyś słyszałam że druga ciąża jest odwrotnie jak w pierwszej czyli jak źle przechodzilas pierwsza to druga przejdziesz lekko lub na odwrót, u szwagierki się to sprawdza bo w pierwszej ciągle w szpitalu leżała anemii się nabawiła a druga ciąża idzie jej jak z płatka nic się nie dzieje. U mnie się obawiam bo pierwszą ciążę przeszłam lekko więc się obawiam że w drugiej za to będzie gorzej

A kiedyś słyszałam że druga ciąża jest odwrotnie jak w pierwszej czyli jak źle przechodzilas pierwsza to druga przejdziesz lekko lub na odwrót, u szwagierki się to sprawdza bo w pierwszej ciągle w szpitalu leżała anemii się nabawiła a druga ciąża idzie jej jak z płatka nic się nie dzieje. U mnie się obawiam bo pierwszą ciążę przeszłam lekko więc się obawiam że w drugiej za to będzie gorzej
Dziś pół dnia przespałam tak mnie mdliło :( z Aleksem było od samego początku ciężko od razu nudności 24/7 i wymioty... Teraz te nudności to jeszcze w miarę do zniesienia. Ale boje się że będzie gorzej

ckai9jcgjazlduyd.png

Uuu :( współczuję!! Ja odpukać czuje się wyśmienicie ale myślę że to po prostu za wcześnie na cokolwiek :)

@KatiNails a na kiedy Ci wychodzi termin? Ciekawa jestem kiedy ja powinnam zacząć się czegoś spodziewać ;)

Dziś pół dnia przespałam tak mnie mdliło :( z Aleksem było od samego początku ciężko od razu nudności 24/7 i wymioty... Teraz te nudności to jeszcze w miarę do zniesienia. Ale boje się że będzie gorzej

ckai9jcgjazlduyd.png

Uuu :( współczuję!! Ja odpukać czuje się wyśmienicie ale myślę że to po prostu za wcześnie na cokolwiek :)

@KatiNails a na kiedy Ci wychodzi termin? Ciekawa jestem kiedy ja powinnam zacząć się czegoś spodziewać ;)
Kochana 29 sierpnia. Ale teraz późno mnie objawy dopadły. W ciąży z Aleksem jednego dnia 27dc wyszedł mi test pozytywny. 28dc zamiast @ przyszło rzyganie [emoji23]

ckai9jcgjazlduyd.png

reklama
Witam was kochane w Nowym Roku 1dc. @-pisko pogrywało ze mną, ale wiedziałam że przyjdzie. Także Nowy Rok, Nowy Cykl, Nowe Nadzieje!

...marzenia mają wielką moc...

Do góry