U
użytkownik JOn
Gość
Dziewczyny, a jakich aplikacji używacie do monitorowania cyklu?
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Ja używam FLO i K.M
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, a jakich aplikacji używacie do monitorowania cyklu?
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Ofelia .. cudowne! Moj mąż nie chcial nawet o nim słyszeć=) mamy pare typów. Czekkam na zestawienie z gusu o czestotliwosci nadawania imion w 2017rok.Wiesz ja w sumie mam już wybrane dla dziewczynki bo takie mam przeczucie dziwne. Może to poprostu zbieg okoliczności ze odrzuciło mnie od tego samego co z corka że jestem brzydka jak cholera bo syf na syfie;/
Dla dziewczynki podoba mi się bardzo Ofelia.
Dla syna bezgłośnie zostało wybrane przez mojego syna - starszego brata imię Spiderman i tu nie podlega wg dyskusji;p hahah
Co do postanowień noworocznych to my . . ....... bierzemy ślub kościelny w 2018 takie postanowienie mamy ale rodziców zaskoczylismy jak im to rano powiedzieliśmy mama nie wiedziała co powiedzieć a tata wywalił tekas chyba was pojebalo ha ha chyba w to nie moge uwierzyć już tak planujemy 4 dni słoń w remizie na około 80 osób termin 27 października wszystko da tego że mam za wiele wolnego czasu teściowej jeszcze nie wiedzą powiemy im jutro w naszych rodzinach to będzie 1 kościelne przez 4 lata na cywilnym byliśmy szkoda że wręcz nas zmuszony do tegoBonjour mon cher! Witam was w ten ostatni dzień roku! Nie wiem jak wy ale ja się bardzo cieszę, ze się kończy. Nowy rok, nowa nadzieja! Moje noworoczne postanowienia: zajść w ciaze! [emoji16] zrzucić 4kg, czytać więcej książek i być tak wspaniała i zajebista osoba jaka zawsze bylam, jestem i będę!
Każdej z was życzę dużo radości z życia, duuuuuzo, duuuuzo uśmiechu choćby nie wiem co. Dla zafasolkowanych dużo zdrowia, bo cóż wam więcej trzeba?
@KatiNails wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Oby było tak cudownie jak dotychczas piękna kobieto!
No nic, będę kończyć te noworoczne przemówienie, bo mogłabym rozglądać się jak Fidel Castro i stracilybyscie cierpliwosc!
Wszystkiego najlepszego kochane! Szampanskiej zabawy! [emoji8][emoji173]️[emoji176][emoji256][emoji898]
Ja używam FLO i K.M
Fantastycznie! =)Co do postanowień noworocznych to my . . ....... bierzemy ślub kościelny w 2018 takie postanowienie mamy ale rodziców zaskoczylismy jak im to rano powiedzieliśmy mama nie wiedziała co powiedzieć a tata wywalił tekas chyba was pojebalo ha ha chyba w to nie moge uwierzyć już tak planujemy 4 dni słoń w remizie na około 80 osób termin 27 października wszystko da tego że mam za wiele wolnego czasu teściowej jeszcze nie wiedzą powiemy im jutro w naszych rodzinach to będzie 1 kościelne przez 4 lata na cywilnym byliśmy szkoda że wręcz nas zmuszony do tego