reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Wiesz ja w sumie mam już;) wybrane dla dziewczynki bo takie mam przeczucie dziwne. Może to poprostu zbieg okoliczności ze odrzuciło mnie od tego samego co z corka;) że jestem brzydka jak cholera bo syf na syfie;/
Dla dziewczynki podoba mi się bardzo Ofelia.

Dla syna bezgłośnie zostało wybrane przez mojego syna - starszego brata imię Spiderman i tu nie podlega wg dyskusji;p hahah

xnw4yx8dw9gd7gz3.png

ug37df9hnfaek7g7.png

1usaanliaz4hsb90.png
Ofelia .. cudowne! Moj mąż nie chcial nawet o nim słyszeć=) mamy pare typów. Czekkam na zestawienie z gusu o czestotliwosci nadawania imion w 2017rok.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Bonjour mon cher! Witam was w ten ostatni dzień roku! Nie wiem jak wy ale ja się bardzo cieszę, ze się kończy. Nowy rok, nowa nadzieja! Moje noworoczne postanowienia: zajść w ciaze! [emoji16] zrzucić 4kg, czytać więcej książek i być tak wspaniała i zajebista osoba jaka zawsze bylam, jestem i będę! :)
Każdej z was życzę dużo radości z życia, duuuuuzo, duuuuzo uśmiechu choćby nie wiem co. Dla zafasolkowanych dużo zdrowia, bo cóż wam więcej trzeba? :)
@KatiNails wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Oby było tak cudownie jak dotychczas piękna kobieto! :)
No nic, będę kończyć te noworoczne przemówienie, bo mogłabym rozglądać się jak Fidel Castro :) i stracilybyscie cierpliwosc!
Wszystkiego najlepszego kochane! Szampanskiej zabawy! :) [emoji8][emoji173]️[emoji176][emoji256][emoji898]

Bonjour mon cher! Witam was w ten ostatni dzień roku! Nie wiem jak wy ale ja się bardzo cieszę, ze się kończy. Nowy rok, nowa nadzieja! Moje noworoczne postanowienia: zajść w ciaze! [emoji16] zrzucić 4kg, czytać więcej książek i być tak wspaniała i zajebista osoba jaka zawsze bylam, jestem i będę! :)
Każdej z was życzę dużo radości z życia, duuuuuzo, duuuuzo uśmiechu choćby nie wiem co. Dla zafasolkowanych dużo zdrowia, bo cóż wam więcej trzeba? :)
@KatiNails wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Oby było tak cudownie jak dotychczas piękna kobieto! :)
No nic, będę kończyć te noworoczne przemówienie, bo mogłabym rozglądać się jak Fidel Castro :) i stracilybyscie cierpliwosc!
Wszystkiego najlepszego kochane! Szampanskiej zabawy! :) [emoji8][emoji173]️[emoji176][emoji256][emoji898]
Co do postanowień noworocznych to my . . ....... bierzemy ślub kościelny w 2018 takie postanowienie mamy ale rodziców zaskoczylismy jak im to rano powiedzieliśmy mama nie wiedziała co powiedzieć a tata wywalił tekas chyba was pojebalo ha ha chyba w to nie moge uwierzyć już tak planujemy 4 dni słoń w remizie na około 80 osób termin 27 października wszystko da tego że mam za wiele wolnego czasu teściowej jeszcze nie wiedzą powiemy im jutro w naszych rodzinach to będzie 1 kościelne przez 4 lata na cywilnym byliśmy szkoda że wręcz nas zmuszony do tego

m3sxskjoy7l8ehmb.png

W tym nadchodzącym roku życzę nam przede wszystkim spełnienia wszystkich marzeń, bo każda najlepiej wie czego pragnie i zdrowia, byśmy tym marzeniom miały siłę podołać!

...marzenia mają wielką moc...

W nadchodzącym roku życzę Wam spełnienia marzeń i ślicznych fasolek. A tym już zafasolkowanym to zdrowia, bo szczęścia im nie brakuje hehe. Udanego wieczoru!

reklama
Co do postanowień noworocznych to my . . ....... bierzemy ślub kościelny w 2018 takie postanowienie mamy ale rodziców zaskoczylismy jak im to rano powiedzieliśmy mama nie wiedziała co powiedzieć a tata wywalił tekas chyba was pojebalo ha ha chyba w to nie moge uwierzyć już tak planujemy 4 dni słoń w remizie na około 80 osób termin 27 października wszystko da tego że mam za wiele wolnego czasu teściowej jeszcze nie wiedzą powiemy im jutro w naszych rodzinach to będzie 1 kościelne przez 4 lata na cywilnym byliśmy szkoda że wręcz nas zmuszony do tego

m3sxskjoy7l8ehmb.png
Fantastycznie! =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Do góry