reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kiedyś tak robiłam, ale tu w Niemczech jest bardzo drobnoziarnisty cukier i nic nie daje, więc mam taka rękawice do peelingu i robi dobrze ;)
Przy okazji też gdzieś czytałam, że rozne masażery do celulitu też dają radę, więc nakładam balsam i masuje się. Nawet, jeśli to nic nie daje w nawilzeniu, to może zapobiegnie celulitowi [emoji23]

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
To nie tak do końca [emoji14] hehehe ale ja jestem kosmetyczką to to już inna kwestia [emoji23] więc na pewne rzeczy patrzę inaczej [emoji23]

ckai9jcgjazlduyd.png

reklama
Witajcie dziewczyny w Nowym Roku. Nowy Rok, nowe szanse. 12go testuję, to będzie długie 12 dni ehhh

W poprzednim cyklu od owu piersi bolały, teraz nic. Ale jestem dopiero 2 cykl po odstawieniu anty i jeszcze uczę się swoich objawów hehe.

reklama
Do góry