reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam was kochane w Nowym Roku 1dc. @-pisko pogrywało ze mną, ale wiedziałam że przyjdzie. Także Nowy Rok, Nowy Cykl, Nowe Nadzieje!

...marzenia mają wielką moc...
Nowy cykl zaczęty z Nowym Rokiem musi byc szansą na nowe Dziecko.

Witam się w o erwszym dniu nowego roku w 15dc. Kreska testowa coraz bardziej przypomina prawidlowa więc biorę starego w obroty =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Witam Was kobitki w tym nowym roku [emoji7]
My standardowo z mężem nie dotrwalismy, o 12 obudziły nas fajerwerki więc w łóżku czułości i życzenia i spanko do teraz [emoji14]

Życzę Wam Kochane samych wspaniałości - oby ten rok był dla nas łaskawy [emoji173]
dużo siły, wytrwałości, cierpliwości - dla ciężarnych i oczekujących tych 2 kreseczek.. Niech nasze marzenia się spełnią a cele, które sobie postawimy zostaną osiągnięte:)
Dla maluszków rosnących w brzuszku dużo zdrówka, dla mam bezproblemowego porodu i radości z bycia w tym roczku już razem [emoji7]
Wierzę, że ten cudowny moment czeka na każdą z nas :)
Buziaki!

9ewnqqmzi7le71mi.png

Witam Was kobitki w tym nowym roku [emoji7]
My standardowo z mężem nie dotrwalismy, o 12 obudziły nas fajerwerki więc w łóżku czułości i życzenia i spanko do teraz [emoji14]

Życzę Wam Kochane samych wspaniałości - oby ten rok był dla nas łaskawy [emoji173]
dużo siły, wytrwałości, cierpliwości - dla ciężarnych i oczekujących tych 2 kreseczek.. Niech nasze marzenia się spełnią a cele, które sobie postawimy zostaną osiągnięte:)
Dla maluszków rosnących w brzuszku dużo zdrówka, dla mam bezproblemowego porodu i radości z bycia w tym roczku już razem [emoji7]
Wierzę, że ten cudowny moment czeka na każdą z nas :)
Buziaki!

9ewnqqmzi7le71mi.png
Ja też dopiero wstałam. Musiałam przespać poranne nudności. . teraz pije herbatkę ze świeżym imbirem.

ckai9jcgjazlduyd.png

Witajcie w nowym roku :) My dorwaliśmy do północy :) Poszłam spać o 1 w nocy :D Ostatnio mam problemy z snem nie mogę usunąć... U mnie dziś 27dc i wszystko wskazuje że @ przyjdzie także czekam czekam.... Eh szkoda że mam długie cykle bo wkurza mnie to czekanie :D

Witam Was w nowym roku!
Oprocz ogromu szczęścia, życzę Wam dużo zdrówka i spełnienia wszystkich panów na ten 2018.
Właśnie! Macie jakieś plany?
Bo ja właśnie zdałam sobie sprawę, że chcę:
-zajsc w ciążę. (Ale to formalność, bo za kilka dni i tak będę w ciąży. Postanowione :D)
-Zapuścić włosy! (Tylko boję się picia drożdży. Ale wymyślę coś innego :D)
-zawalczyc o moją przesuszona skórę (od tygodnia wklepuje w siebie balsam litrami i widzę ogromną roznice. Nie swędzi mnie już wszystko, więc będę o to dbać :p)
-zaczac chodzić w sukienkach i spódnicach
-pozbyc się tej galaretki na brzuchu i z mojego miękkiego tyłka zrobić fajny umięśniony
-nie żreć słodyczy i czipsów. I kebabów! [emoji23]
- jeść śniadania!
-mieć psa (albo kota bez futra, ale mój się nie chce na niego zgodzić :( )
I mam jeszcze milion pomysłów, ale te są najbardziej prawdopodobne.

W tym roku życzę Wam też duuuuzo fasolek, a tym które je już mają, żeby miały jeszcze więcej :D i spokojnej ciąży i porodu ;*

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Dziewczyny!!!! Spełnienia marzen i slicznych, zdrowych dzieciaczków dla nas wszystkich!!! Ja wczoraj szalalam do 3 w nocy a teraz ide wybiegac lekkiego kacyka[emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam Was w nowym roku!
Oprocz ogromu szczęścia, życzę Wam dużo zdrówka i spełnienia wszystkich panów na ten 2018.
Właśnie! Macie jakieś plany?
Bo ja właśnie zdałam sobie sprawę, że chcę:
-zajsc w ciążę. (Ale to formalność, bo za kilka dni i tak będę w ciąży. Postanowione :D)
-Zapuścić włosy! (Tylko boję się picia drożdży. Ale wymyślę coś innego :D)
-zawalczyc o moją przesuszona skórę (od tygodnia wklepuje w siebie balsam litrami i widzę ogromną roznice. Nie swędzi mnie już wszystko, więc będę o to dbać :p)
-zaczac chodzić w sukienkach i spódnicach
-pozbyc się tej galaretki na brzuchu i z mojego miękkiego tyłka zrobić fajny umięśniony
-nie żreć słodyczy i czipsów. I kebabów! [emoji23]
- jeść śniadania!
-mieć psa (albo kota bez futra, ale mój się nie chce na niego zgodzić :( )
I mam jeszcze milion pomysłów, ale te są najbardziej prawdopodobne.

W tym roku życzę Wam też duuuuzo fasolek, a tym które je już mają, żeby miały jeszcze więcej :D i spokojnej ciąży i porodu ;*

Kochana raz w tygodniu rób sobie peeling z cukru białego i oliwki do ciała :) nawet takiej dziecięcej :) polecam mega !
No i jak zdejmiesz nadmiar zrogowaciałego naskórka to i balsam lepiej i głębiej będzie się wchłaniał :)

ckai9jcgjazlduyd.png

Kochana raz w tygodniu rób sobie peeling z cukru białego i oliwki do ciała :) nawet takiej dziecięcej :) polecam mega !
No i jak zdejmiesz nadmiar zrogowaciałego naskórka to i balsam lepiej i głębiej będzie się wchłaniał :)

ckai9jcgjazlduyd.png
Kiedyś tak robiłam, ale tu w Niemczech jest bardzo drobnoziarnisty cukier i nic nie daje, więc mam taka rękawice do peelingu i robi dobrze ;)
Przy okazji też gdzieś czytałam, że rozne masażery do celulitu też dają radę, więc nakładam balsam i masuje się. Nawet, jeśli to nic nie daje w nawilzeniu, to może zapobiegnie celulitowi [emoji23]

reklama
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Dziewczyny!!!! Spełnienia marzen i slicznych, zdrowych dzieciaczków dla nas wszystkich!!! Ja wczoraj szalalam do 3 w nocy a teraz ide wybiegac lekkiego kacyka[emoji38][emoji38][emoji38]

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Trochę zazdroszczę Ci tego biegania. Ja od paru lat się nie mogę zabrać za to. :D
W ogóle dzisiaj na Fejsie widziałam post chłopa, który zrobił wczoraj ponad 111 km na bieżni :D

Do góry