reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja w sobote, chyba że jak to O´Hara mówi zaleje mnie Toskańska Masakra piłą mechaniczną (chyba) na 100% wcześniej :p
Ja na tą Toskańską masakrę teraz czekam z utęsknieniem. Po pierwszej @ po zabiegu do staranek zleci mi juz szybko.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Mami32 Hej :) ja tu czytam systematycznie dziewczyny i jakiś czas temu pytałam też dziewczyny o badanie HSG.
Miałam i przeżyłam :-D
Miałam robione w szpitalu. Nie czytaj opinii na Internecie.. bo ja się naczytalam i dwa dni przed ciągle ryczalam ze strachu. Dla mnie najgorsze było zakładanie cewnika. Ale to dosłownie uklucie 10 s ból jak na miesiaczke i koniec. A samo badanie nic nie bolało ale jajowody drożne więc myślę że to dlatego. Jesli są posklejane bądź niedrozne to może boleć nie wątpię. Ale nie stresuj się będzie dobrze! ;)Pozdrawiam

Teksańska masakra! Teksańska :)
Ja już tez bym chciała, bo cyce mnie bolą niemiłosiernie. Aż tak mnie jeszcze nie bolały. Już się nie mogę doczekać aż się trochę odpompuja :)
Tylko nie wmawiajcie mi tu żadnej cionszy :)

Ja też czekam. A kto jeszcze przed świętami testuje???

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja w piątek chyba. Zobaczę jak to tam wyjdzie. W każdym razie dzisiaj coś mnie bardzo nieprzyjemnie zakłuło i cycki mam rozmiar większe (czyli teoretycznie do @ jeszcze z tydzień, a objawy mam jakby miała przyjść wcześniej)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale byłyby jaja!

...marzenia mają wielką moc...

Jak berety! Ale wydaje mi się, ze wczorajszy test już by pokazał przynajmniej cień cienia cieni cienia, a tam ni chu chu :) tak, wiem ze nieraz testy pokazują się pozytywne dopiero po tygodniu od spodziewanej @ ale kurde jakoś nie wierze, ze to i na mnie się sprawdzi [emoji846]

Ja też czekam. A kto jeszcze przed świętami testuje???

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja testuje w wigilię; ) Ale we wtorek idę do Gina może się dowiem czegoś tzn. Idę dokładnie w celu określenia jakie duże są polipy miałam już 2 operacje. W maju w czasie kontroli były jeszcze małe ale nie wiem w jakim tempie to dziadostwo i mnie rośnie. ...A propo Snow mnie się śniło dziecko z patologicznej rodziny ze ja przytulam i mówię że ja kocham ....czyżby jakas adopcja mnie czekała pozdrawiam w ten super ciemny dzien

Teksańska masakra! Teksańska :)
Ja już tez bym chciała, bo cyce mnie bolą niemiłosiernie. Aż tak mnie jeszcze nie bolały. Już się nie mogę doczekać aż się trochę odpompuja :)
Tylko nie wmawiajcie mi tu żadnej cionszy :)
Ok zapamietam Teksańska
Masakra ( kojarzyć będe z Strażnikiem Teksasu) obiecuje poprawe :D

Jak berety! Ale wydaje mi się, ze wczorajszy test już by pokazał przynajmniej cień cienia cieni cienia, a tam ni chu chu :) tak, wiem ze nieraz testy pokazują się pozytywne dopiero po tygodniu od spodziewanej @ ale kurde jakoś nie wierze, ze to i na mnie się sprawdzi [emoji846]
Czasami jak zawzięcie się mówi że nie to los płata nam figla i robi na tak [emoji6]

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Do góry