Elodia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w piątek chyba. Zobaczę jak to tam wyjdzie. W każdym razie dzisiaj coś mnie bardzo nieprzyjemnie zakłuło i cycki mam rozmiar większe (czyli teoretycznie do @ jeszcze z tydzień, a objawy mam jakby miała przyjść wcześniej)
Ale byłyby jaja!Teksańska masakra! Teksańska
Ja już tez bym chciała, bo cyce mnie bolą niemiłosiernie. Aż tak mnie jeszcze nie bolały. Już się nie mogę doczekać aż się trochę odpompuja
Tylko nie wmawiajcie mi tu żadnej cionszy
Ale byłyby jaja!
...marzenia mają wielką moc...
Ja testuje w wigilię; ) Ale we wtorek idę do Gina może się dowiem czegoś tzn. Idę dokładnie w celu określenia jakie duże są polipy miałam już 2 operacje. W maju w czasie kontroli były jeszcze małe ale nie wiem w jakim tempie to dziadostwo i mnie rośnie. ...A propo Snow mnie się śniło dziecko z patologicznej rodziny ze ja przytulam i mówię że ja kocham ....czyżby jakas adopcja mnie czekała pozdrawiam w ten super ciemny dzien
Ok zapamietam TeksańskaTeksańska masakra! Teksańska
Ja już tez bym chciała, bo cyce mnie bolą niemiłosiernie. Aż tak mnie jeszcze nie bolały. Już się nie mogę doczekać aż się trochę odpompuja
Tylko nie wmawiajcie mi tu żadnej cionszy
Czasami jak zawzięcie się mówi że nie to los płata nam figla i robi na tak [emoji6]Jak berety! Ale wydaje mi się, ze wczorajszy test już by pokazał przynajmniej cień cienia cieni cienia, a tam ni chu chu tak, wiem ze nieraz testy pokazują się pozytywne dopiero po tygodniu od spodziewanej @ ale kurde jakoś nie wierze, ze to i na mnie się sprawdzi [emoji846]
Ok zapamietam Teksańska
Masakra ( kojarzyć będe z Strażnikiem Teksasu) obiecuje poprawe