reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Cześć Dziewczynki :). Owu była w poprzednią sobotę. Do środy miałam koszmarne mdłości, kłucie w lewym jajniku i uderzenia gorąca. W czwartek objawy powoli zaczęły zanikać aż tu nagle wczoraj późnym wieczorem wróciło kłucie i ściągnięcie w brzuchu, i piersi jakby były pełniejsze, więc chłopak namówił mnie na testowanie. Tłumaczyłam mu, że 8dpo nic nie wyjdzie ale uparł się no więc dzisiaj zrobiłam. Po cichu liczyłam, że może będzie jak u Kati, ale niestety :(. Z jednej strony wiem, że jest za wcześnie ale z drugiej mam wrażenie, że nic już się nie wydarzy i przyjdzie @ :(

A ja właśnie wyczytałam, że jak ciążę szybko się wykrywa i kreska jest wyraźna to jest to duża szansa ciąży mnogiej. Więc @KatiNails co o tym sądzisz? :)
U nas nie ma praktycznie żadnych szans na bliźniaki [emoji23]
Z ex były bo w jego rodzinie często się bliźniaki zdarzały a tak to nieee [emoji23]
Hormonów też nie brałam [emoji14]

ckaiyx8d63pd6voi.png

Rany, dwa dni człowieka nie ma, a tu się takie akcje... @Jotka_Szczotka Ja trzymam kciuki za porządną czerwoną drugą krechę, a nie takie tam pitu pitu nie wiadomo co!

@O’Hara Czyś Ty to naprawdę powiesiła na tej choince?! Ło, żesz w mordę jeża kopany! Ale ten makaron, co go wszyscy robili, w pytkę! I może nawet na moje możliwości kulinarne! [emoji123]

@KatiNails A Ty co taką panikę siejesz? Zawał prawie, a tu taki ładny przyrost!

@Elodia Kciuk w górę za nową pracę!

Coś jeszcze mnie ominęło?

U mnie 23dc, 9dpo, 6dni do @. Brzuch naparza... a by go jasny gwint! Jutro se siknę, a co mi tam! We wtorek gin, przed ginem też siknę, a co se będę żałować. Niech mi da skierowania na te hormony i cuda na kiju inne. Mój też idzie z kubasem.

Idę do teściowej na obiad. I lampkę winka se strzelę.

Rany, dwa dni człowieka nie ma, a tu się takie akcje... @Jotka_Szczotka Ja trzymam kciuki za porządną czerwoną drugą krechę, a nie takie tam pitu pitu nie wiadomo co!

@O’Hara Czyś Ty to naprawdę powiesiła na tej choince?! Ło, żesz w mordę jeża kopany! Ale ten makaron, co go wszyscy robili, w pytkę! I może nawet na moje możliwości kulinarne! [emoji123]

U mnie 23dc, 9dpo, 6dni do @. Brzuch naparza... a by go jasny gwint! Jutro se siknę, a co mi tam! We wtorek gin, przed ginem też siknę, a co se będę żałować. Niech mi da skierowania na te hormony i cuda na kiju inne. Mój też idzie z kubasem.

U mnie 21 Dc .
5 Dzien na duphastonie .
Jakaś słaba jestem .
Ale bardziej sie boje tego dostinexu . Mam wziąć 2 tabl w dniu @ . Ponoć mega cieżko babeczki go znoszą .
Ja tylko czekam do 15 tego dnia nowego cyklu i kolejny monitoring czy cos z tymi wrednymi pęcherzykami sie poprawia . Mam nadzieje , ze to tylko ten ostatni cykl okazał sie taki bezowulacyjny . [emoji1374][emoji1374][emoji1374] mam nadzieje .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tesknilam

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama

Tęskniłam!
A powiesiłam, a niech se swieci! :)
Tez idę w następnym cyklu na hormony :) i mężu tez kubek szykuje na styczeń :) ale mam nadzieje, ze zlukasz jutro dwie kreseczki!!
:)

Do góry