reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wracam juz do domu. Po szkoleniu mam uczucie zmarnowanego czasu i pieniedzy oraz zw zostalam oszukana. Eh... z tymi szkoleniami

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Rany, dwa dni człowieka nie ma, a tu się takie akcje... @Jotka_Szczotka Ja trzymam kciuki za porządną czerwoną drugą krechę, a nie takie tam pitu pitu nie wiadomo co!

@O’Hara Czyś Ty to naprawdę powiesiła na tej choince?! Ło, żesz w mordę jeża kopany! Ale ten makaron, co go wszyscy robili, w pytkę! I może nawet na moje możliwości kulinarne! [emoji123]

@KatiNails A Ty co taką panikę siejesz? Zawał prawie, a tu taki ładny przyrost!

@Elodia Kciuk w górę za nową pracę!

Coś jeszcze mnie ominęło?

U mnie 23dc, 9dpo, 6dni do @. Brzuch naparza... a by go jasny gwint! Jutro se siknę, a co mi tam! We wtorek gin, przed ginem też siknę, a co se będę żałować. Niech mi da skierowania na te hormony i cuda na kiju inne. Mój też idzie z kubasem.

Idę do teściowej na obiad. I lampkę winka se strzelę.
Haha ja panikara pierwsza klasa [emoji23]
A sikaj [emoji23] czekam na sikańca [emoji23]

ckaiyx8d63pd6voi.png

@marta_usssek co to za dostinex? Cykl bezowulacyjny odkrylas monitoringiem? Pecherzyk nie pekl czy nie bylo go? Generalnie martwie sie cyklami bezowulacyjnymi, tylko raz monitorowalam i bylo w sumie ok. @Dagaa11 plamienie pewnie po owu chyba ze pojawia sie blizej terminu@ tak tydz wczesniej to moze oznaczac niedomoge lutealna i mozna brac luteine lub duphaston na ewentualne podtrzymanie, stosujesz czy nie? Ja w sumie w zeszlym cyklu stosowalam ale o 2 dni opoznila mi sie@ i teraz odpuszczam...nie badalam nigdy progesteronu ale w sumie cykle i owulacja regularne tylko czasem mialam plamienie po zblizeniu, ale czuje ze cos mi to rozregulowuje.. @Jotka_Szczotka ciekawe z tymi testami a moze jeszcze małpa nie przyjdzie..

@marta_usssek co to za dostinex? Cykl bezowulacyjny odkrylas monitoringiem? Pecherzyk nie pekl czy nie bylo go? Generalnie martwie sie cyklami bezowulacyjnymi, tylko raz monitorowalam i bylo w sumie ok. @Dagaa11 plamienie pewnie po owu chyba ze pojawia sie blizej terminu@ tak tydz wczesniej to moze oznaczac niedomoge lutealna i mozna brac luteine lub duphaston na ewentualne podtrzymanie, stosujesz czy nie? Ja w sumie w zeszlym cyklu stosowalam ale o 2 dni opoznila mi sie@ i teraz odpuszczam...nie badalam nigdy progesteronu ale w sumie cykle i owulacja regularne tylko czasem mialam plamienie po zblizeniu, ale czuje ze cos mi to rozregulowuje.. @Jotka_Szczotka ciekawe z tymi testami a moze jeszcze małpa nie przyjdzie..
Plamienie sie pojawilo dzisiaj, 21 dc @ powinna przyjsc ok 33dc. Biore duphaston.

reklama
Do góry