reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja w sobote, chyba że jak to O´Hara mówi zaleje mnie Toskańska Masakra piłą mechaniczną (chyba) na 100% wcześniej :p
Ja na tą Toskańską masakrę teraz czekam z utęsknieniem. Po pierwszej @ po zabiegu do staranek zleci mi juz szybko.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

reklama
Mami32 Hej :) ja tu czytam systematycznie dziewczyny i jakiś czas temu pytałam też dziewczyny o badanie HSG.
Miałam i przeżyłam :-D
Miałam robione w szpitalu. Nie czytaj opinii na Internecie.. bo ja się naczytalam i dwa dni przed ciągle ryczalam ze strachu. Dla mnie najgorsze było zakładanie cewnika. Ale to dosłownie uklucie 10 s ból jak na miesiaczke i koniec. A samo badanie nic nie bolało ale jajowody drożne więc myślę że to dlatego. Jesli są posklejane bądź niedrozne to może boleć nie wątpię. Ale nie stresuj się będzie dobrze! ;)Pozdrawiam

Teksańska masakra! Teksańska :)
Ja już tez bym chciała, bo cyce mnie bolą niemiłosiernie. Aż tak mnie jeszcze nie bolały. Już się nie mogę doczekać aż się trochę odpompuja :)
Tylko nie wmawiajcie mi tu żadnej cionszy :)

Ja też czekam. A kto jeszcze przed świętami testuje???

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja w piątek chyba. Zobaczę jak to tam wyjdzie. W każdym razie dzisiaj coś mnie bardzo nieprzyjemnie zakłuło i cycki mam rozmiar większe (czyli teoretycznie do @ jeszcze z tydzień, a objawy mam jakby miała przyjść wcześniej)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale byłyby jaja!

...marzenia mają wielką moc...

Jak berety! Ale wydaje mi się, ze wczorajszy test już by pokazał przynajmniej cień cienia cieni cienia, a tam ni chu chu :) tak, wiem ze nieraz testy pokazują się pozytywne dopiero po tygodniu od spodziewanej @ ale kurde jakoś nie wierze, ze to i na mnie się sprawdzi [emoji846]

Ja też czekam. A kto jeszcze przed świętami testuje???

f2wlk6nllyt56xuu.png

Ja testuje w wigilię; ) Ale we wtorek idę do Gina może się dowiem czegoś tzn. Idę dokładnie w celu określenia jakie duże są polipy miałam już 2 operacje. W maju w czasie kontroli były jeszcze małe ale nie wiem w jakim tempie to dziadostwo i mnie rośnie. ...A propo Snow mnie się śniło dziecko z patologicznej rodziny ze ja przytulam i mówię że ja kocham ....czyżby jakas adopcja mnie czekała pozdrawiam w ten super ciemny dzien

Teksańska masakra! Teksańska :)
Ja już tez bym chciała, bo cyce mnie bolą niemiłosiernie. Aż tak mnie jeszcze nie bolały. Już się nie mogę doczekać aż się trochę odpompuja :)
Tylko nie wmawiajcie mi tu żadnej cionszy :)
Ok zapamietam Teksańska
Masakra ( kojarzyć będe z Strażnikiem Teksasu) obiecuje poprawe :D

Jak berety! Ale wydaje mi się, ze wczorajszy test już by pokazał przynajmniej cień cienia cieni cienia, a tam ni chu chu :) tak, wiem ze nieraz testy pokazują się pozytywne dopiero po tygodniu od spodziewanej @ ale kurde jakoś nie wierze, ze to i na mnie się sprawdzi [emoji846]
Czasami jak zawzięcie się mówi że nie to los płata nam figla i robi na tak [emoji6]

...marzenia mają wielką moc...

reklama
Do góry