reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja też rzuciłam. Paliłam od 16rż, rzuciłam 2 lata temu - dokładnie w czerwcu było 2lata:)
Za te kasę zafundowalismy sobie z mężem wypasione wakacje:D jak podałam znajomej cenę to się zakrztusila:D jak se policzyla że moje wakacje to ich roczne palenie (palą obydwoje z narzeczonym) to odpuściła.
To były najlepiej wydane pieniądze;D
A najlepiej jak jakiś palacz pyta mnie "gdzie Twoje lamborghini" to pokazuje mu zdjęcia:D każdemu palaczowi, któremu udało się rzucić ten okropny nałóg polecam odkładanie i kupienie sobie coś konkretnego za te kasę. Bardzo motywujące [emoji7]
1510835192-60e431eecbd1e260-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja się zbieram do rzucania palenia, ale coś mi nie wychodzi. Fakt, że palę dużo mniej, ale... U mnie w pracy palacze mają prościej. Przeważnie nikt ci uwagi nie zwróci, jak wyjdziesz na fajke, ale jak stoisz i nic nie robisz to już problem. :D
Jak jestem w domu to staram się nie palić, czasami jak mnie coś najdzie to skoczę na podwórko, co kiedyś robiłam duuuzo częściej, więc wmawiam sobie, że jestem na dobrej drodze do rzucenia :D

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się zbieram do rzucania palenia, ale coś mi nie wychodzi. Fakt, że palę dużo mniej, ale... U mnie w pracy palacze mają prościej. Przeważnie nikt ci uwagi nie zwróci, jak wyjdziesz na fajke, ale jak stoisz i nic nie robisz to już problem. :D
Jak jestem w domu to staram się nie palić, czasami jak mnie coś najdzie to skoczę na podwórko, co kiedyś robiłam duuuzo częściej, więc wmawiam sobie, że jestem na dobrej drodze do rzucenia :D

Szwagierka tak się właśnie nauczyła palić ;) wychodziła z palaczami na przerwy mimo że nie paliła,ale potem i ona zaczęła z nimi popalać

Szwagierka tak się właśnie nauczyła palić ;) wychodziła z palaczami na przerwy mimo że nie paliła,ale potem i ona zaczęła z nimi popalać
A moja koleżanka, jak właśnie rzucała palenie, to mówiła że bardzo jej pomagało wychodzenie z palaczami, chociaż sama tej fajki nie odpalała. Mówiła, że nawyk został i psychicznie było prościej jednak wyjść. Ja się śmiałam, że teraz biernie nadrabia, więc na jedno wychodzi :)

cześc dziewczyny
ciekawe tematy dzisiaj poruszacie
paliłam i ja, ale krótko i bardziej towarzysko,jakieś 4 lata a może i więcej przestałam całkowicie. Natomiast mój M pali i to od dawna, z 10 lat na pewno.
A jeśli chodzi o poród to u mnie była cesarka, i teraz też chcę cesarkę jak mi pozwolą, Nie z wygody, tylko nie chce drugi raz przechodzić tego stresu. Gdy leżałam cała noc, nie mogłam urodzić, płakałam, trwało to wszystko 20 godzin i dopiero miałam cc. A dziecko nie dostalo 10 w skali Apgar tylko 9pkt bo było sine,..więc dziękuję za taki stres. Ryczałam na sali operacyjnej ze szczęścia i ze zmęczenia.
Ale oczywiście podziwiam wszystkie kobiety,które rodzą naturalnie i jak możecie tak rodzić to tylko brawo Wam za to :*

reklama
Do góry