reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam sie w czwartek. 22 dc, teoretycznie zostalo z 9 dni do @. Dzisiaj czulam lekkie skurcze w podbrzuszu, takze podejrzewam, ze malpisko przyjdzie :( cycki narazie miekkie, syfow na twarzy brak (a u nnie sie pojawiaja praktycznie zawsze przed okresem).
Powiem wam, ze mam tak ciezki czas w pracy, ze to jest kosmos. Miliardy ludzi, tona towaru, pelno papierkowej roboty i tak az do wiosny. Odczuwam zmeczenie materiału :(

To czekanie w drugiej fazie cyklu to porazka, dni leca tak powoli. Czuje sie jakby ten cykl trwal juz dwa miesiace a nie 22 dni :D

Właśnie przyszły moje nowe piękne testy ciążowe które w razie czego pokażą mi dwie kreseczki a nie jakiś krzyzk :) tylko mam takie pytanie: któraś z was czytała ulotkę z testow płytkowych? Bo kurka na tych moich jest napisane, ze jak ciążowa kreska wyjdzie bledsza od testowej tzn ze test jest negatywny. Musi wyjść tak samo ciemna albo ciemniejsza wiec jak to jest? To tylko moje testy tak maja?

cześc dziewczyny
ciekawe tematy dzisiaj poruszacie
paliłam i ja, ale krótko i bardziej towarzysko,jakieś 4 lata a może i więcej przestałam całkowicie. Natomiast mój M pali i to od dawna, z 10 lat na pewno.
A jeśli chodzi o poród to u mnie była cesarka, i teraz też chcę cesarkę jak mi pozwolą, Nie z wygody, tylko nie chce drugi raz przechodzić tego stresu. Gdy leżałam cała noc, nie mogłam urodzić, płakałam, trwało to wszystko 20 godzin i dopiero miałam cc. A dziecko nie dostalo 10 w skali Apgar tylko 9pkt bo było sine,..więc dziękuję za taki stres. Ryczałam na sali operacyjnej ze szczęścia i ze zmęczenia.
Ale oczywiście podziwiam wszystkie kobiety,które rodzą naturalnie i jak możecie tak rodzić to tylko brawo Wam za to :*

Właśnie mój tez pali i boje się, ze przez to ma słabe nasienie :(

Strasznie sie denerwuje dziewczyna boli mnie brzuch plamienie jest bardzo delikatne i juz sama nie wiem :( do 18 jestem w pracy i zastanawiam sie czy jeśli do 18 nie bedzie wyników to czy nie iść do lekarza ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Właśnie przyszły moje nowe piękne testy ciążowe które w razie czego pokażą mi dwie kreseczki a nie jakiś krzyzk :) tylko mam takie pytanie: któraś z was czytała ulotkę z testow płytkowych? Bo kurka na tych moich jest napisane, ze jak ciążowa kreska wyjdzie bledsza od testowej tzn ze test jest negatywny. Musi wyjść tak samo ciemna albo ciemniejsza wiec jak to jest? To tylko moje testy tak maja?
Jak bylam w ciazy to na pierwszym tescie wyszla baaardzo blada kreska czyli jiby negatywny. Po kilku dniach byla juz mega czerwona na kolejnym tescie. Wiec mi sie wydaje, ze nawet jak ta kreska jest blada to i tak swiadczy o ciazy, tylko poziom hormonu jest jeszcze niski i kreska wychodzi delikatna :)

Strasznie sie denerwuje dziewczyna boli mnie brzuch plamienie jest bardzo delikatne i juz sama nie wiem :( do 18 jestem w pracy i zastanawiam sie czy jeśli do 18 nie bedzie wyników to czy nie iść do lekarza ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nawet jesli to ciaza, to na usg moze jeszcze nic nie wyjsc. Poczekaj na wybiki bety. Przynajmniej na bym tak zrobila :)

reklama
Do góry