reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Pogoda idealne sprzyja chorobie[emoji20] ja w biurze mam chlodno wiec grzeje farelka a jak wyjde na korytarz to jest cholernie zimno i latwo sie przeziebic...co roku to samo[emoji35][emoji35][emoji35]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To jest najgorsze :/ ja w pracy miałam 16 stopni i skończyło się na 3 antybiotykach i 2mscach choróbska:/

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak paskowe, z Rossmanna miałam. Więcej ich nie kupię, bo drogie są - 25zł za 7 testów no ale pokazywały mi dobrze. Testowałam raz dziennie po południu. Innych testów jeszcze nie próbowałam. W przyszłym cyklu albo kupię te z allegro albo podaruję sobie testy ovu. :)
Ja kupiłam 50 testów ovu + 5 ciążowych za 17.50 o_O plus przesyłka kurierska 18zł, ciekawe czy dobrze będą wskazywać, wzięłam te z największą ilością sprzedanych

Dzień dobry dziewczyny. U mnie dzisiaj 30dc. Zrobiłam test rano... Oto wynik :-)

Zobacz załącznik 829146
Ooooooo kochana gratuluję [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] śliczne kreseczki :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Ja kupiłam 50 testów ovu + 5 ciążowych za 17.50 o_O plus przesyłka kurierska 18zł, ciekawe czy dobrze będą wskazywać, wzięłam te z największą ilością sprzedanych

Tak tak, też te biorę pod uwagę. Zaskakująca różnica cen, nie? Ale dziewczyny tu na forum chwalą te testy więc widocznie przepłacałam :)

Tak paskowe, z Rossmanna miałam. Więcej ich nie kupię, bo drogie są - 25zł za 7 testów no ale pokazywały mi dobrze. Testowałam raz dziennie po południu. Innych testów jeszcze nie próbowałam. W przyszłym cyklu albo kupię te z allegro albo podaruję sobie testy ovu. :)
no ja kupiłam z allegro 50 sztuków.. dziewczyni kiedys wklepily linka... ale ja nie wiem czy one dobrze pokazują..

reklama
@Dagaa11 ty jesteś farmaceutką? :D wyskoczyło mi na Fejsie podobno autentyczne aż mi humor trochę poprawiło :laugh2: :D
Haha tak kochana, o tym jak pacjenci pptrafia przekrecac nazwy moznaby bylo ksiazke napisac :D

Dzień dobry dziewczyny. U mnie dzisiaj 30dc. Zrobiłam test rano... Oto wynik :-)

Zobacz załącznik 829146
Gratulacje :*
U mnie wczoraj wieczor byl owocny :D dzisiaj powtorka hihi :D najchetniej juz bym zrobila test ciazowy hahaha, oczywiscie sobie zartuje :) mam dzisiaj 19 dc, za 12 powinna byc @. Teraz w twj drugiej fazie cyklu czas bedzie sie ciagnal nieublaganie :(

Do góry