reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Zrobiłam test bo zaczął bardzo bolec mnie jajnik jeden. Wyszła gruba krecha wiec szybko mena wzięłam pokazałam mu kreseczki i staranka :) potem Ok 23 zrobiłam drugi test i już ta kreska nie była tak mocna tylko równa z testową. Wiec mam ciche nadzieje, że mogą być szanse. Na drugi dzień już nie bolało tylko co jakiś czas takie dziwne kłucie jakby igiełką w tym jajniku w którym dzień wcześniej był taki ból.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Szansa zawsze jest i nadzieję też trzeba mieć :) to trzymam kciuki ;)

wzięło Was na piękne zdjęcia profilowe to...i ja sobie zamieściłam nowe hehe,...ale pozostanę dalej anonimowa :D :p ale jest jakiś procent mnie bo to moja twarz włożona w klauna przy pomocy apki photolab - (jakby ktoś chciał spróbować polecam można zapomnieć o staraniach i troche się pobawić)

Ostatnia edycja:
Z tych lepszych objawów ciąży! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Jest! Jest!

Moje cycki wkoncu nabierają kształtów hahahaha

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie mama zawsze mówiła, ze po dziecku mi urosną a ka glupia wierzyłam[emoji23] jak karmilam to miałam bogate C wiec pokupowalam stanikow C jak glupia bo przeca zostac mi takie miały...i co...teraz mam mniejsze niz przed ciążą a staniki poszły do pck[emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie mama zawsze mówiła, ze po dziecku mi urosną a ka glupia wierzyłam[emoji23] jak karmilam to miałam bogate C wiec pokupowalam stanikow C jak glupia bo przeca zostac mi takie miały...i co...teraz mam mniejsze niz przed ciążą a staniki poszły do pck[emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie to samo, długo nie nacieszyłam się fajnym większym biustem :D na szczęście mój M to woli inne partie ekhm....więc nie ma tragedii. widziały gały co brały hehe
a staniki trzymam zapakowane w pudle na ciążę

reklama
Do góry