ookatkaoo1993
Fanka BB :)
7 listopadaA kiedy masz wizytę?
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
7 listopadaA kiedy masz wizytę?
To jakoś wytrzymasz a te pawiki to masz uciążliwe?7 listopada
Uuuu to jeszcze chwila... Do mojego gina na NFZ do końca roku już terminów nie ma, ale jak przyjdzie co do czego i się uda to dzwonię do Niego i prywatnie się umawiam z dnia na dzień bo ja z tych niecierpliwych :/ nie wytrzymałabym tyle czekać na wizytę [emoji14]7 listopada
Kurde. Dziś pierwszy taki solidny. Codziennie rano mi się cofa. A dziś zjadłam przed kawa płatki cherios oats i jakieś 20 minut później kawkę. 2 lyki i masakra. Także chyba pora zakupić Inkę.To jakoś wytrzymasz a te pawiki to masz uciążliwe?
Ja u niej byłam prywatnie w 14 dniu cyklu. U niej też są długie terminy na NFZ ale jak powiedziałam że byłam u pani i kolejna wizyta ciążowa to bez problemu znalazło się miejsce ale jednak 2 tyg trzeba czekać. Szczerze to jak bym poszła wcześniej mogło by być widać jedynie pęcherzyk. I weź tu później wytrzymaj 4 tyg do kolejnej. A tak pójdę sobie na spokojne i już napewno będzie widać serduszko. Jakoś łatwiej bd mi się później czekało do kolejnej wizytyUuuu to jeszcze chwila... Do mojego gina na NFZ do końca roku już terminów nie ma, ale jak przyjdzie co do czego i się uda to dzwonię do Niego i prywatnie się umawiam z dnia na dzień bo ja z tych niecierpliwych :/ nie wytrzymałabym tyle czekać na wizytę [emoji14]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A no to jasne... Na te nudności spróbuj serio ta herbatę imbirowa. Ja mam cichą nadzieję, że drugą ciążę przejdę lepiej niż pierwszą bo nie będę w stanie pracować [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]Ja u niej byłam prywatnie w 14 dniu cyklu. U niej też są długie terminy na NFZ ale jak powiedziałam że byłam u pani i kolejna wizyta ciążowa to bez problemu znalazło się miejsce ale jednak 2 tyg trzeba czekać. Szczerze to jak bym poszła wcześniej mogło by być widać jedynie pęcherzyk. I weź tu później wytrzymaj 4 tyg do kolejnej. A tak pójdę sobie na spokojne i już napewno będzie widać serduszko. Jakoś łatwiej bd mi się później czekało do kolejnej wizyty
Jesli chodzi o gina czy innych specjalistów to tez jedynie prywatnie. Rodzinna i pediatrę mamy w przychodni na osiedlu a tak do do gina jeżdżę do centrum. Mam w pracy wykupione dodatkowe ubezpieczenie medyczne i bogu dzieki, bo np potrzebowalam przed zabiegiem w lutym (wyciecie włókniaka z piersi) zrobic eeg. Eeg wyszlo nieprawidlowe (wynik stresu bezposrednio przed badaniem) i musialam napredko miec konsultację kardiologiczną. I tego samego dnoa lądowałam u kardiologa. A na nfz tp bym czekala bóg wie ile.Uuuu to jeszcze chwila... Do mojego gina na NFZ do końca roku już terminów nie ma, ale jak przyjdzie co do czego i się uda to dzwonię do Niego i prywatnie się umawiam z dnia na dzień bo ja z tych niecierpliwych :/ nie wytrzymałabym tyle czekać na wizytę [emoji14]
No ja do marca muszę pracować ja obie tak przeszłam więc liczyłam się że kolejna będzie taka sama xdA no to jasne... Na te nudności spróbuj serio ta herbatę imbirowa. Ja mam cichą nadzieję, że drugą ciążę przejdę lepiej niż pierwszą bo nie będę w stanie pracować [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
To moze sprobuj z tym imbirem? Ponoc na nudnosci i wymioty trochę pomaga.Kurde. Dziś pierwszy taki solidny. Codziennie rano mi się cofa. A dziś zjadłam przed kawa płatki cherios oats i jakieś 20 minut później kawkę. 2 lyki i masakra. Także chyba pora zakupić Inkę.