reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A kiedy masz wizytę?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
7 listopada

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
7 listopada

Uuuu to jeszcze chwila... Do mojego gina na NFZ do końca roku już terminów nie ma, ale jak przyjdzie co do czego i się uda to dzwonię do Niego i prywatnie się umawiam z dnia na dzień bo ja z tych niecierpliwych :/ nie wytrzymałabym tyle czekać na wizytę [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Uuuu to jeszcze chwila... Do mojego gina na NFZ do końca roku już terminów nie ma, ale jak przyjdzie co do czego i się uda to dzwonię do Niego i prywatnie się umawiam z dnia na dzień bo ja z tych niecierpliwych :/ nie wytrzymałabym tyle czekać na wizytę [emoji14]

Ja u niej byłam prywatnie w 14 dniu cyklu. U niej też są długie terminy na NFZ ale jak powiedziałam że byłam u pani i kolejna wizyta ciążowa to bez problemu znalazło się miejsce ale jednak 2 tyg trzeba czekać. Szczerze to jak bym poszła wcześniej mogło by być widać jedynie pęcherzyk. I weź tu później wytrzymaj 4 tyg do kolejnej. A tak pójdę sobie na spokojne i już napewno będzie widać serduszko. Jakoś łatwiej bd mi się później czekało do kolejnej wizyty

Ja u niej byłam prywatnie w 14 dniu cyklu. U niej też są długie terminy na NFZ ale jak powiedziałam że byłam u pani i kolejna wizyta ciążowa to bez problemu znalazło się miejsce ale jednak 2 tyg trzeba czekać. Szczerze to jak bym poszła wcześniej mogło by być widać jedynie pęcherzyk. I weź tu później wytrzymaj 4 tyg do kolejnej. A tak pójdę sobie na spokojne i już napewno będzie widać serduszko. Jakoś łatwiej bd mi się później czekało do kolejnej wizyty

A no to jasne... Na te nudności spróbuj serio ta herbatę imbirowa. Ja mam cichą nadzieję, że drugą ciążę przejdę lepiej niż pierwszą bo nie będę w stanie pracować [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

Jesli chodzi o gina czy innych specjalistów to tez jedynie prywatnie. Rodzinna i pediatrę mamy w przychodni na osiedlu a tak do do gina jeżdżę do centrum. Mam w pracy wykupione dodatkowe ubezpieczenie medyczne i bogu dzieki, bo np potrzebowalam przed zabiegiem w lutym (wyciecie włókniaka z piersi) zrobic eeg. Eeg wyszlo nieprawidlowe (wynik stresu bezposrednio przed badaniem) i musialam napredko miec konsultację kardiologiczną. I tego samego dnoa lądowałam u kardiologa. A na nfz tp bym czekala bóg wie ile.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

A no to jasne... Na te nudności spróbuj serio ta herbatę imbirowa. Ja mam cichą nadzieję, że drugą ciążę przejdę lepiej niż pierwszą bo nie będę w stanie pracować [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]

No ja do marca muszę pracować;) ja obie tak przeszłam więc liczyłam się że kolejna będzie taka sama xd

Kurde. Dziś pierwszy taki solidny. Codziennie rano mi się cofa. A dziś zjadłam przed kawa płatki cherios oats i jakieś 20 minut później kawkę. 2 lyki i masakra. Także chyba pora zakupić Inkę.

To moze sprobuj z tym imbirem? Ponoc na nudnosci i wymioty trochę pomaga.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry