reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mialam cc ..rodzilam pełne rozwarcie i musieli emergency cc Robić predko bo spadlo tetno...maly w zamartwicy sie urodzil
Corka sn tak zdecydowalam
Nie zawsze historia sie powtarza:)
Ja wiem że nigdy nie przewidzimy, ale ja mimo wszystko na sn się nie zgodzę i cieszę się że mój ginekolog powiedział że jak już będę w ciąży i przyjdzie czas rozwiązania to będziemy umawiać się na cc :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wiem że nigdy nie przewidzimy, ale ja mimo wszystko na sn się nie zgodzę i cieszę się że mój ginekolog powiedział że jak już będę w ciąży i przyjdzie czas rozwiązania to będziemy umawiać się na cc :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jasne ze tak i Najwazniejsze by wszystko bylo dobrze:tak:

Troche Ci zazdroszcze bo przed ciaza mialam male D ,a teraz mam G. Mnie zostało. Z czego nie jestem.zadowolona
To ja przed ciążą miałam D a teraz C/D więc chyba zbytnio mi sie nie zmienily. A w ciąży na sportowych stanikach jechalam ale jakos specjalnie gigantycznych balonów nie mialam, jedynie na początku jak nawal pokarmu mialam zanim mi się unormowalo, to cyce jak donice byly

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

To ja przed ciążą miałam D a teraz C/D więc chyba zbytnio mi sie nie zmienily. A w ciąży na sportowych stanikach jechalam ale jakos specjalnie gigantycznych balonów nie mialam, jedynie na początku jak nawal pokarmu mialam zanim mi się unormowalo, to cyce jak donice byly

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
uroki karmienia :) pamietam jak chciałam stopy wytrzeć po prysznicu a tu mi mleko strzelało :p hehe...ale karmiłam syna 8 miesięcy bez dokarmiania tym moim lichym biustem :p

uroki karmienia :) pamietam jak chciałam stopy wytrzeć po prysznicu a tu mi mleko strzelało [emoji14] hehe...ale karmiłam syna 8 miesięcy bez dokarmiania tym moim lichym biustem :p
Taaa strzelające mleko....w pierwszych miesiącach karmienia mogłam pomarzyć o powrocie do spania na brzuchu :-) wkładki laktacyjne gó*no dawaly w takich przypadkach, bardzo krótko je stosowałam.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Do góry