Jotka_
Fanka BB :)
Kari! Przelamujesz zla passę, wierze że bedzie dobr ze, oby zdrowo i do konca!!! Tego Ci życzę
![zem3j44j4b8qvg9a.png](https://www.suwaczki.com/tickers/zem3j44j4b8qvg9a.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratulacje!Ja dzis powtorzylam test. Pieknie pociemnial ten cien cienia sprzed 2 dni wiec moge byc pewna ze to nie pomylkaudalo sie, jest ciaza. Teraz tylko oby ja utrzymac, dzis 31 dc, w zeszlym cyklu przy poronieniu byly juz plamienia brazowe a teraz nic wiec mam nadzieje ze moze tym razem sie uda. Ale pewnie przez caly czas bede w stresie, najpierw zanim pujde na pierwsza wizyte na usg a potem do 15 tyg ciazy na pewno z racji tych moich poronien w tym czasie. Zero objawow ciazowych, same okresowe co tym bardziej potwierdza ze nie ma sie co nakrecac wczesnymi objawami.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Edzia zrób bete.Hej dziewczyny u mnie dalej brak @ a M jak się kochaliśmy mówił ze jest inaczej tak tez mówił na początku przy synu i pierwszy odkrył tamta ciąże.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Co ty laska, nie podlamalam sie. Nie mam czasu dzis 6:30 tesciowie po mnie przyjechali.. na grzyvy poszlismy.. pojechalismy dosc daleko w taki dziki las gleboko wlezlismy.. wlaze sobie pod gorke i kosze podgrzybki. Wlazlam na te gorke, wyprostowalam sie, galozka mi pod noga strzelila ja patrze przed siebie a ze20 metrow odemnie w dole stoi takie jebutny ŁOŚ!!! Widzialam łosie, ale nigdy takiego olbrzymiego, z tak ogromnym porozem tak blisko odemnie w takiej gluchej dziczy. Nawiazalam z nim dosc dlugi kontakt wzrokowy. Obrocilam sie na piecie i zlaze z tej górki pędem, a moj teściu (nie doszedl jeszcze do szczytu gorki) - co tak lecisz? Ja tylko rzucilam ze za gorka jest ogromny łoś to sie zaczal smiac ze przeciez mnie nie zaatakuje, ale sam nie wchodzil juz cwaniak na gorke =DKari tak czulam ze bedzie dobrze..bole miesiaczkowe wiele kobiet odczuwalo po owulacji i wszystko dobrze przebiegłotakze badz dobrej mysli
)))
U mnie wczoraj byl pierwszy dzien bez jakichkolwiek boli miesiaczkowych..az dziwne tak nic a nic nie czuc w dolnej czesci brzucha oprocz jakis ukluc czasem.mam nadzieje ze nic mi sie nie rozregulowalo .zobaczymy
Jotka wyczulam ze sie podlamalas..twoj nastroj opadl . glowa do gory!. ten test teraz nic nie znaczy. Bedzie co ma być i nic na sile. Jak Nam sie nie uda to zamierzam 'kochac' sie jak najdzie ochota bez jakichkolwiek obserwacji typu owulacyjne testy bo jakby nie patrzec czlowiek ma tym glowe zajeta mimo ze stara sie by tak nie bylo hee.. Trzeba sie cieszyc tym czasem bez strachu ze wpadka! hahah takie mialam podejscie jak sie o core staralismy...ze pobawimy sie pare miesięcy a wyszlo ze zaszlam w pierwszym cyklu Lol
Pozatym musze pamietac ze mam juz super dzieciaki i nie moge zaprzatac sobie glowy staraniami jak to bylo w tym miesiącu a poswiecac im swoj wolny czas nie myslac co dzis za dzien cyklu itp ehh![]()