reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kari! Przelamujesz zla passę, wierze że bedzie dobr ze, oby zdrowo i do konca!!! Tego Ci życzę

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Dzieki dziewczyny. W zyciu bym sie nie spodziewala. Raz ze jestem strasznie oslabiona, dwa zero objawow na cokolwiek. Jak pisze w zeszlym miesiacu czulam ze jestem w ciazy bo mialam tak specyficzny bol piersi ze sie nie dalo nic nie podejrzewac. Teraz nic. Przez te moje przygody jakos nie moge byc spokojna i dobrej mysli... nie potrafie sie tak normalnie cieszyc. Caly czas sie boje ze poronie albo ze bedzie ciaza pozamaciczna bo juz mialam kazdy rodzaj poronienia z wyjatkiem takiej.... boje sie okropnie. Nie potrafie sobie wyobrazic spokojnej ciazy, a szkoda bo z mlodszym synem nie mialam tak, zrobilam test i szalalam z radosci i tylko czekalam na pierwsze usg w 12 tyg gdzie jasne ze sie balam ale zobaczylam dzidziusia i bylo wporzadku. Teraz chyba osiwieje. Za 2 tyg ide prywatnie do gina o ile dotrzymam.... trzymajcie pozytywne mysli dla mnie i kciuki dziewczyny bo jak nie zwariuje to bedzie cud.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kari tak czulam ze bedzie dobrze..bole miesiaczkowe wiele kobiet odczuwalo po owulacji i wszystko dobrze przebiegło:) takze badz dobrej mysli:))))

U mnie wczoraj byl pierwszy dzien bez jakichkolwiek boli miesiaczkowych..az dziwne tak nic a nic nie czuc w dolnej czesci brzucha oprocz jakis ukluc czasem.mam nadzieje ze nic mi sie nie rozregulowalo .zobaczymy

Jotka wyczulam ze sie podlamalas..twoj nastroj opadl . glowa do gory!. ten test teraz nic nie znaczy. Bedzie co ma być i nic na sile. Jak Nam sie nie uda to zamierzam 'kochac' sie jak najdzie ochota bez jakichkolwiek obserwacji typu owulacyjne testy bo jakby nie patrzec czlowiek ma tym glowe zajeta mimo ze stara sie by tak nie bylo hee.. Trzeba sie cieszyc tym czasem bez strachu ze wpadka! hahah takie mialam podejscie jak sie o core staralismy...ze pobawimy sie pare miesięcy a wyszlo ze zaszlam w pierwszym cyklu Lol
Pozatym musze pamietac ze mam juz super dzieciaki i nie moge zaprzatac sobie glowy staraniami jak to bylo w tym miesiącu a poswiecac im swoj wolny czas nie myslac co dzis za dzien cyklu itp ehh :)

Onaonaona i chyba to jest klucz. U mnie 2 lata nic przy ciaglym mysleniu ze musialo sie udac bo przeciez byly plodne i byl stosunek a potem w zeszlym miesiacu zaszlam przy jednym razie a w tym z mysla ze sie nie staramy bo i tak nie wyjdzie przy moim takim oslabieniu, ponadto ze moze to i lepiej bo teraz dzieci szkole zaczely, znowu pfzyniosa w tym okresie pelno chorob i ze zaczne od stycznia, albo na wiosne calkiem zeby rodzic na koniec roku.

Czasem warto zajasc sienczym innym tym bardziej kiedy po badaniach wychodzi ze wszystko w organizmie wporzadku a ciazy jak nie tak nie ma
Mi zalezy rowniez na dzieviach ktore juz mam i potrzebuja Mnie usmiechnieta codzien a nie zmaartwiajaca sie kazdym dniem ..czy wyszlo czy nie
Rozumiem Cie ze sie martwic bedziesz...juz strach ogromny zasiany... Ale postaraj sie zajmowac czyms glowe bo zamartwianie w niczym nie pomoze..wiem ze to trudne ale naprawde pomaga
Teraz rok szkolny to wkecej zajec..nawet dobrze wyszlo heee

Ja dzis powtorzylam test. Pieknie pociemnial ten cien cienia sprzed 2 dni wiec moge byc pewna ze to nie pomylka :) udalo sie, jest ciaza. Teraz tylko oby ja utrzymac, dzis 31 dc, w zeszlym cyklu przy poronieniu byly juz plamienia brazowe a teraz nic wiec mam nadzieje ze moze tym razem sie uda. Ale pewnie przez caly czas bede w stresie, najpierw zanim pujde na pierwsza wizyte na usg a potem do 15 tyg ciazy na pewno z racji tych moich poronien w tym czasie. Zero objawow ciazowych, same okresowe co tym bardziej potwierdza ze nie ma sie co nakrecac wczesnymi objawami.

Super gratulacje!
Hej dziewczyny u mnie dalej brak @ a M jak się kochaliśmy mówił ze jest inaczej tak tez mówił na początku przy synu i pierwszy odkrył tamta ciąże.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Edzia zrób bete. ;)

Ja odebrał leki na podtrzymanie. :( plamie na brązowo ale podobno moze tak byc po dopochwowym USG :( w pon. Kolejne badania :(

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Kari tak czulam ze bedzie dobrze..bole miesiaczkowe wiele kobiet odczuwalo po owulacji i wszystko dobrze przebiegło:) takze badz dobrej mysli:))))

U mnie wczoraj byl pierwszy dzien bez jakichkolwiek boli miesiaczkowych..az dziwne tak nic a nic nie czuc w dolnej czesci brzucha oprocz jakis ukluc czasem.mam nadzieje ze nic mi sie nie rozregulowalo .zobaczymy

Jotka wyczulam ze sie podlamalas..twoj nastroj opadl . glowa do gory!. ten test teraz nic nie znaczy. Bedzie co ma być i nic na sile. Jak Nam sie nie uda to zamierzam 'kochac' sie jak najdzie ochota bez jakichkolwiek obserwacji typu owulacyjne testy bo jakby nie patrzec czlowiek ma tym glowe zajeta mimo ze stara sie by tak nie bylo hee.. Trzeba sie cieszyc tym czasem bez strachu ze wpadka! hahah takie mialam podejscie jak sie o core staralismy...ze pobawimy sie pare miesięcy a wyszlo ze zaszlam w pierwszym cyklu Lol
Pozatym musze pamietac ze mam juz super dzieciaki i nie moge zaprzatac sobie glowy staraniami jak to bylo w tym miesiącu a poswiecac im swoj wolny czas nie myslac co dzis za dzien cyklu itp ehh :)
Co ty laska, nie podlamalam sie. Nie mam czasu dzis 6:30 tesciowie po mnie przyjechali.. na grzyvy poszlismy.. pojechalismy dosc daleko w taki dziki las gleboko wlezlismy.. wlaze sobie pod gorke i kosze podgrzybki. Wlazlam na te gorke, wyprostowalam sie, galozka mi pod noga strzelila ja patrze przed siebie a ze20 metrow odemnie w dole stoi takie jebutny ŁOŚ!!! Widzialam łosie, ale nigdy takiego olbrzymiego, z tak ogromnym porozem tak blisko odemnie w takiej gluchej dziczy. Nawiazalam z nim dosc dlugi kontakt wzrokowy. Obrocilam sie na piecie i zlaze z tej górki pędem, a moj teściu (nie doszedl jeszcze do szczytu gorki) - co tak lecisz? Ja tylko rzucilam ze za gorka jest ogromny łoś to sie zaczal smiac ze przeciez mnie nie zaatakuje, ale sam nie wchodzil juz cwaniak na gorke =D

Ot taka przygoda lesna.. tak sie przestraszylam ze mi sie flaki poskrecaly, i tempa takiego nabralam, ze nie wiedzialam ze tak szybko umiem iść.

Ale potem jeszcze chodzilismy po tej gorce tylko juz nie u szczytu, zeby go nie widzieć. Nazbieralam przy tym mega duzo grzybow.. wlasnie skonczylam czyscic a jeszcze trzeba je teraz ponawlekac do suszenia, część w ocet wsadzic mam co robic do wieczora. Nie mam czasu myslec czy w ciazy jestem czy nie. =P

zem3j44j4b8qvg9a.png

reklama
Hej ja od dziś postanowiłam pić zioła ojca sroki nr 3 przez 3 miesiące i niech się dzieje wola Boża. A później od stycznia jak coś leczenie tabletki do tego zdrowa dieta i ruch fizyczny musi się udac do końca roku

Do góry