reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja dzis powtorzylam test. Pieknie pociemnial ten cien cienia sprzed 2 dni wiec moge byc pewna ze to nie pomylka :) udalo sie, jest ciaza. Teraz tylko oby ja utrzymac, dzis 31 dc, w zeszlym cyklu przy poronieniu byly juz plamienia brazowe a teraz nic wiec mam nadzieje ze moze tym razem sie uda. Ale pewnie przez caly czas bede w stresie, najpierw zanim pujde na pierwsza wizyte na usg a potem do 15 tyg ciazy na pewno z racji tych moich poronien w tym czasie. Zero objawow ciazowych, same okresowe co tym bardziej potwierdza ze nie ma sie co nakrecac wczesnymi objawami.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje oby tak dalej trzymam kciuki

reklama
U mnie spóźnienie 7 dni testy negatywne.... Pierwszy dzień szkoły za mna:cool2:
Ja w czerwcu tak mialam. 8 dni po czasie mi @ wredna przylazła. A jakies objawy okresowe masz?

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Kari będzie dobrze. Może właśnie ten brak objawów to dobry znak tym razem :)

Onaonaona ja przestalam testy owu stosować jakieś 3 miesiące temu. Owszem chcąc nie chcąc wiem mniej więcej kiedy mam owu. Ja z tych co czują to dość intensywnie. Dlatego u mnie gorzej nie myśleć aczkolwiek staram się jak mogę:)

Elodia widzę idziemy podobnie. U mnie 7 cykl. A @ ma być coś koło 5. Ciotka też już wyjechała i przytulanki zaliczone hehe. Wy też wykorzystajcie weekend.

Witaj Aneta. Trzymam kciuki żeby tym razem @ opuściła cie na dłużej.

@Paraplu co u ciebie? Jak tam chłopaki? Coś zamilklas ostatnio. Mam nadzieję że wszystko ok u was :)

Jotka ty to chyba masz najlepsze podejście z nas wszystkich :) tak trzymaj .

U nas też nikt nie wie o staraniach. Czasem się pojawiają pytania kiedy drugie ale cały czas mówimy że kiedyś.
Ja mam ostatni dzień wolności. Od poniedziałku wracam do pracy. Ciekawe jak moje dziecię przeżyję 7 godzin w przedszkolu [emoji33]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kari będzie dobrze. Może właśnie ten brak objawów to dobry znak tym razem :)

Onaonaona ja przestalam testy owu stosować jakieś 3 miesiące temu. Owszem chcąc nie chcąc wiem mniej więcej kiedy mam owu. Ja z tych co czują to dość intensywnie. Dlatego u mnie gorzej nie myśleć aczkolwiek staram się jak mogę:)

Elodia widzę idziemy podobnie. U mnie 7 cykl. A @ ma być coś koło 5. Ciotka też już wyjechała i przytulanki zaliczone hehe. Wy też wykorzystajcie weekend.

Witaj Aneta. Trzymam kciuki żeby tym razem @ opuściła cie na dłużej.

@Paraplu co u ciebie? Jak tam chłopaki? Coś zamilklas ostatnio. Mam nadzieję że wszystko ok u was :)

Jotka ty to chyba masz najlepsze podejście z nas wszystkich :) tak trzymaj .

U nas też nikt nie wie o staraniach. Czasem się pojawiają pytania kiedy drugie ale cały czas mówimy że kiedyś.
Ja mam ostatni dzień wolności. Od poniedziałku wracam do pracy. Ciekawe jak moje dziecię przeżyję 7 godzin w przedszkolu [emoji33]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas wie tylko moja mama.

Ja powiedziałam dosłownie trzem osobom ! I przynajmniej mam się komu wygadac;) A pytania typu" kiedy dZidziuś? Czyzby już w drodze? " doprowadzają mnie do szału! I te kłamstwa że jeszcze nie, jeszcze chcemy pozyc w samotności... to wszystko jest cięższe niż myślałam...

A jak u Was? Też macie takie odczucia? Czy to ja już swiruje?

U nas nie wie nikt. Dlatego siedze na tym forum i grupie na fb :) zeby znalezc wsparcie, wygadac sie... tak to pewnie bym zwariowala sama ze soba. A tak zawsze znajdzie sie ktos kto zrozumie.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej

U mnie znajomi wiedza ze rozmyslamy nad 3 ale co kiedy to nie
A rodzinka w Pl dowie sie jak bede miec brzuch widoczny ..pewnie przez facebooka hahahahaha no coZ
Maz polecial do Pl pozalatwiac sprawy a ja z dziecmi sama do wtorku.slonce swieci!!! Obiad zrobiony...rosolek..ciasto sie piecze z serem i do kina lecimy a przed tym na miasto bo o 13 otwieraja sklepy..
cos mi sie nie chce cwiczyc..to ciagniecie mnie irytowalo strasznie ostatnio
Dzis mam uczucie ciezaru w brzuchu i plynie ze Mnie... Juz myslalam ze to okres masakra
Jutro testuje ale sek w tym ze nie przyszly mi te czulsze testy a mam ta 25 tylko hmm.
Dzis zrobilam ten owulacyjny i lekko jasniejsza wyszla ta kreska testowa po minucie ale czy to cos znaczy dowiem sie moze jutro albo pojutrze

Ostatnia edycja:
Do góry