Hej dziewczynki zrobiłam dziś test 4 dni przed miesiączka w południe i wyszedł negatywnie myślicie że było za wcześnie
Może byc za wcześnie. Mi dopiero blade kreseczki wyszły tydzień po terminie @
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczynki zrobiłam dziś test 4 dni przed miesiączka w południe i wyszedł negatywnie myślicie że było za wcześnie
Ja na monitoring nie mam co liczyć gin przyjmuje raz w tygodniu i ciężko o miejsce.Mój gin dał mi clo abym brała dwa razy na dzień (ale ja mam pco i byłam pełna pęcherzyków wiec dlatego taka duża dawka)
Monitoringu mi nie zalecil bo stwierdził ze mam sie odstresować . Pomogło bo nic nie kontrolowałam i nie wiem ile pecherzykow było ale najważniejsze , ze zadziałało .
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Hej czytam ze miałaś blada kreski po terminie dopiero,a robiłaś wcześniej czy czekalas tyle?ja jestem 2 dzień po terminie a test dziś z popołudnia negatywny[emoji22]okresu niema narazie.myślisz że jest jeszcze szansa że za kilka dni może wyjść?Może byc za wcześnie. Mi dopiero blade kreseczki wyszły tydzień po terminie @
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej czytam ze miałaś blada kreski po terminie dopiero,a robiłaś wcześniej czy czekalas tyle?ja jestem 2 dzień po terminie a test dziś z popołudnia negatywny[emoji22]okresu niema narazie.myślisz że jest jeszcze szansa że za kilka dni może wyjść?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Witam wszystkie "staraczki" jestem tu nowa i chciałam podłączyć się pod temat.
Staramy się z mężem o maluszka w sumie od niedawna bo dopiero 3miesiąc , ale ciśnienie w postaci 2 brzuchatych przyjaciółek stresuje mnie do tego stopnia, że już mi się ciąża sni po nocach. Cykle mam różne od 26 do 31 dni i nie wiem jak się wtrafic. @była 8.06 i od kiedy się skończyła mecze męża co2 dzień myślę, że chłopina niedługo będzie miał dość Dziś zaczął boleć jajnik, ostatnie "przytulanki" byly wczoraj I jak dziewczyny, myślicie, że coś z tego będzie?