reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hey ten wątek niestety już ucichł ale myśle ze jeżeli boli cię jajnik to albo jesteś w trakcie owu albo przed nią..ciężko przewidzieć cokolwiek [emoji12]w każdym razie kochaj sie często -nawet codziennie jeśli chłop zechce [emoji23]
Powodzenia, trzymam kciuki [emoji106]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Oj szkoda!;) forumowanie to dla mnie nowość:p
Ale dzięki śliczne za wsparcie;)

reklama
Witam wszystkie "staraczki":) jestem tu nowa i chciałam podłączyć się pod temat.
Staramy się z mężem o maluszka w sumie od niedawna bo dopiero 3miesiąc , ale ciśnienie w postaci 2 brzuchatych przyjaciółek stresuje mnie do tego stopnia, że już mi się ciąża sni po nocach. Cykle mam różne od 26 do 31 dni i nie wiem jak się wtrafic. @była 8.06 i od kiedy się skończyła mecze męża co2 dzień :p myślę, że chłopina niedługo będzie miał dość:p Dziś zaczął boleć jajnik, ostatnie "przytulanki" byly wczoraj;) I jak dziewczyny, myślicie, że coś z tego będzie? :)
Być to zawsze może coś. U nas co drugi dzień wystarczyło i raz były dwa dni przerwy bo chłop sie zbuntował hihi wtedy zaszłam w pierwszym cyklu. Zobaczymy jak będzie teraz

Być to zawsze może coś. U nas co drugi dzień wystarczyło i raz były dwa dni przerwy bo chłop sie zbuntował hihi wtedy zaszłam w pierwszym cyklu. Zobaczymy jak będzie teraz
Mój już stwierdził, że jakby wiedział że to tak męczyć będę to by ślubu ze mną nie brał haha. Trudno, męczyć będę dalej hihi i czekać na postępy;p

Hej dziewczęta ja ostatni Miesiąc sobie odpuściłam zupełnie. Odłożyłam na bok kalendarzyk, dni płodne, forum i kochałam się z M kiedy mieliśmy na to ochotę. Od dwóch dni zaczęłam się dziwnie czuć, ale myślałam że to przemęczenia. Ale wczoraj coś mnie tkneło i zrobilam wieczorem test 10 dp. Poczekalam 3 minuty test nic nie pokazal i wyszlam z łazienki po jakiś 10 minutach weszlam z powrotem i ujrzałem druga kreskę na teście. Pomyslalam ze to juz po czasie i nie ważne ale wyslalam M do apteki aby kupił testy, które zrobilam dzisiaj i juz w czasie ukazały się na dwóch testach dwie kreski sama nie mogę jeszcze w to uwierzyć. Na razie czuje spokój. Żadnych objawów nie miałam oprócz bólu piersi jak przed okresem i 2-och dni przeogromnego zmęczenia wieczorem. Pozdrawiam

Moj test z wczoraj [emoji33]

1497286371-aaaaaa.jpeg

Do tej pory nie wierze [emoji23]

A no nie napisalam wiecej szczegolow [emoji85]
3 cykl staran
17dc owulka
32dc test [emoji323][emoji322]

Objawow zadnych oprocz zwyklego bolu piersi jak na okres i bolu brzucha jak na okres przez ostatnie pare dni.
A no i bzykac mi sie chcialo po owulce a normalnie w fazie lutealnej seks moze dla mnie nie istniec.
Bylam pewna, ze bedzie negatywny bo w poprzedniej ciazy do nie dosc, ze zagniezdzenie powodowalo mocne skurcze to od razu od niego zaczelam miec mase objawow. A wczoraj taki szok [emoji23]

[emoji33] 67,7kg ---> 57kg ---> 52kg [emoji7]

Paraplu strasznie się cieszę i gratuluje !!! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ Trzymam kciuki aby tym razem było tylko dobrze i spokojnie [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️
Rzadko zaglądam bo jeszcze pracuje i czasu niewiele ale staram się podczytywać co tam u moich kochanych staraczek ... i tak się cieszę z Waszych kreseczek [emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny

Wróciłam z wakacji :) Widzę że za dużo się tu nie dzieje ...szkoda :(
Gratuluję nowych kreseczek :)

Ostatni tydzień był super. Majorka cudna , z tego wszystkiego to nawet nie wiem który dc dzisiaj hehe. Zobaczymy co z tego wyjdzie. W tym miesiącu bolą mnie piersi a wcześniej tego nie miałam ale wiem że to żaden objaw. To 3 cykl staran , z córcia tak się udało to może i teraz zaskoczy:)

@MoKa co u ciebie ? Jak tam udało się? Napisz jeśli masz ochotę.

Jak tam dziewczyny na zamkniętym? Pojawiły się nowe kreseczki ?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczęta ja ostatni Miesiąc sobie odpuściłam zupełnie. Odłożyłam na bok kalendarzyk, dni płodne, forum i kochałam się z M kiedy mieliśmy na to ochotę. Od dwóch dni zaczęłam się dziwnie czuć, ale myślałam że to przemęczenia. Ale wczoraj coś mnie tkneło i zrobilam wieczorem test 10 dp. Poczekalam 3 minuty test nic nie pokazal i wyszlam z łazienki po jakiś 10 minutach weszlam z powrotem i ujrzałem druga kreskę na teście. Pomyslalam ze to juz po czasie i nie ważne ale wyslalam M do apteki aby kupił testy, które zrobilam dzisiaj i juz w czasie ukazały się na dwóch testach dwie kreski sama nie mogę jeszcze w to uwierzyć. Na razie czuje spokój. Żadnych objawów nie miałam oprócz bólu piersi jak przed okresem i 2-och dni przeogromnego zmęczenia wieczorem. Pozdrawiam
No to gratuluje;) heh..kazdy mi mówi żeby odpuścić i nic na siłę to wtedy się uda, ale jak na razie ciężko tak kurcze;)

Do góry