M2b
Fanka BB :)
I ja to wszystko rozumiem Kochana [emoji1] to ja taka ch***wa Pani domu [emoji23] Chociaż u nas to jedynie mebli brakuje bo dom porobiony. Jak się wprowadziliśmy wlozylismy od razu około £1000 na podłogi, ściany bo nie było nic. Nowe mieszkanie praktycznie ż 2012 roku więc nie ma co narzekać [emoji1] jak znajdę zdjęcia to pokaże. Mi szkoda kasy ładować bo to nie moje mieszkanie ale wynajmowane [emoji20]@M2b ale mi tez jest szkoda na niewiadomo co ale ja od 4 lat mieszkam w mieszkaniu gdzie w sypialni bylo widac goly beton, brakuje listewek przypodlogowych, tynk sie sypie, rybiki maja raj na ziemi pod starym parkietem. W kuchni mam panele podlogowe, mozesz domyslec jak wygladaja po 4 latach w miejscu gdzie co chwila sa mokre. Mieszkanie bylo w okropnym stanie, w pokojach 3 warsty tapety, kazda malowana farba, odchodzily z tynkiem, na dodatek palono w mieszkaniu, te tapety byly czarne o fajek. Masa roboty aby z nory zrobic mieszkanie. Poradzilismy sobie bez zatrudniania fachowcow bo to ogormny wydatek. Zrywabie tapet, Gladzie, elektryka, malowanie, wszystko sami robilismy, ponieslismy jedynie koszt materialow. Teraz przyjaciel K robi nam za darmo, nawet za materialy nie placimy.
A ja zawsze bylam okropna mieszkaniowa estetka, w donu spedzam mnostwo czasu i jak patrze na dziury w miejscu gdzie powinna byc listwa to mnie szlag trafia. Cudow nie potrzebuje, jedynie zeby bylo schludnie, to mi jest potrzebne do komfortowego zycia w mieszkaniu, zreszta kto chcialby mieszkac w mieszkaniu z odpadajacym tynkiem.
@Flower oooo to ja czekam na fotki. Kocham metamorfozy. Moim ulubionym kolorem jest czerwony ale uzywam go jedynie na swoich ubraniach. Mieszkanie chce miec w stonowanych kolorach ziemi, w takich czuje sie najlepiej.
Fotki ze stancji tez wrzuc
@komareczka pozytyw [emoji1377]
Haha owocnej pracy
@M2b jeszcze nie wiem kiedy bede miala wolny termin, jeszcze zakresu prac z dziewczynami nie uzgodnilam [emoji14] nie wiem ile mi u nich zajmie [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom