reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

dokładnie to samo powiedział mój narzeczony że gdyby sytuacja była odwrotna to by się zapytał czy chce te zdjęcia zobaczyć a nie spamować od razu,myśle ze ja bym nawet nie pomyślała o tym żeby zapytać a co dopiero wysyłać,nie chciała bym skrzywdzić czymś takim
nie tu odpowiedziałam gdzie miałam 😂🫢

reklama
To trochę inny temat :) ja obecnie mam umowę zlecenie, mogę przejść na umowę o pracę ale tak czy siak kończę umowę w czerwcu bez opcji przedłużenia. Nowa pracę zaczęłabym w czerwcu, umowa o pracę, ale dopiero po okresie próbnym… musiałabym przepracować kilka miesięcy żeby dostać macierzyński a nie wiem kiedy nam się uda, więc jakoś nie nastawiamy się na macierzyński tylko 1000 zł + 800 plus ;p damy rade.
No ale wtedy też na l4 w ciąży nie będziesz miała żadnych pieniędzy z zusu jeśli pójdziesz na l4.

dziewczyny, offtop: ma któraś philips lumea i podzieliłaby się opinią?
Tak ja mam Lumea. Używam jej razem z aplikacją która przypomina o zabiegach. Jestem zadowolona, bo faktycznie włoski odrastają duuużo wolniej. Nie sprawia mi to żadnego bólu, po kilku aplikacjach doszłam do wprawy i nie zajmuje mi to tak dużo czasu jak na początku.

Hej dziewczyny zapiszcie mnie na 26 😇 Mam do was pytanie gdyby wasza siostra albo brat stracili swoje maleństwo a wy byście zaszły w ciąże to wysyłały byście zdjęcia usg w wiadomościach ? Ja nie wiem czy ja jestem jakaś przewrażliwiona i za bardzo interesuje mnie to czy kogoś nie zasmucę czy ludzie mają na to wywalone,mojego faceta siostra dobrze wie że przechodziliśmy przez stratę zna każdy szczegół i dziś zaczęła wysyłać mojemu narzeczonemu zdjęcia usg przy czym wróciły mu wszystkie wspomnienia i bardzo zepsuła mu tym dzień 😢 czemu ludzie nie myślą o uczuciach innych co jest z nimi nie tak ..
Jezu nie. Nigdy w życiu! Jak zaszłam z drugim to miałam pieruńskie wyrzuty sumienia bo kuzynka kilka miesięcy wcześniej straciła dziecko w 23 tyg. Po kilku miesiącach dowiedziałam się że druga kuzynka straciła w 13 tyg. Całą ciążę czułam się winna i nie umiałam z niej cieszyć 😔

reklama
Do góry