reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

dokładnie to samo powiedział mój narzeczony że gdyby sytuacja była odwrotna to by się zapytał czy chce te zdjęcia zobaczyć a nie spamować od razu,myśle ze ja bym nawet nie pomyślała o tym żeby zapytać a co dopiero wysyłać,nie chciała bym skrzywdzić czymś takim
nie tu odpowiedziałam gdzie miałam 😂🫢

reklama
To trochę inny temat :) ja obecnie mam umowę zlecenie, mogę przejść na umowę o pracę ale tak czy siak kończę umowę w czerwcu bez opcji przedłużenia. Nowa pracę zaczęłabym w czerwcu, umowa o pracę, ale dopiero po okresie próbnym… musiałabym przepracować kilka miesięcy żeby dostać macierzyński a nie wiem kiedy nam się uda, więc jakoś nie nastawiamy się na macierzyński tylko 1000 zł + 800 plus ;p damy rade.
No ale wtedy też na l4 w ciąży nie będziesz miała żadnych pieniędzy z zusu jeśli pójdziesz na l4.

dziewczyny, offtop: ma któraś philips lumea i podzieliłaby się opinią?
Tak ja mam Lumea. Używam jej razem z aplikacją która przypomina o zabiegach. Jestem zadowolona, bo faktycznie włoski odrastają duuużo wolniej. Nie sprawia mi to żadnego bólu, po kilku aplikacjach doszłam do wprawy i nie zajmuje mi to tak dużo czasu jak na początku.

Hej dziewczyny zapiszcie mnie na 26 😇 Mam do was pytanie gdyby wasza siostra albo brat stracili swoje maleństwo a wy byście zaszły w ciąże to wysyłały byście zdjęcia usg w wiadomościach ? Ja nie wiem czy ja jestem jakaś przewrażliwiona i za bardzo interesuje mnie to czy kogoś nie zasmucę czy ludzie mają na to wywalone,mojego faceta siostra dobrze wie że przechodziliśmy przez stratę zna każdy szczegół i dziś zaczęła wysyłać mojemu narzeczonemu zdjęcia usg przy czym wróciły mu wszystkie wspomnienia i bardzo zepsuła mu tym dzień 😢 czemu ludzie nie myślą o uczuciach innych co jest z nimi nie tak ..
Jezu nie. Nigdy w życiu! Jak zaszłam z drugim to miałam pieruńskie wyrzuty sumienia bo kuzynka kilka miesięcy wcześniej straciła dziecko w 23 tyg. Po kilku miesiącach dowiedziałam się że druga kuzynka straciła w 13 tyg. Całą ciążę czułam się winna i nie umiałam z niej cieszyć 😔

reklama
Do góry