reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Hej dziewczyny zapiszcie mnie na 26 😇 Mam do was pytanie gdyby wasza siostra albo brat stracili swoje maleństwo a wy byście zaszły w ciąże to wysyłały byście zdjęcia usg w wiadomościach ? Ja nie wiem czy ja jestem jakaś przewrażliwiona i za bardzo interesuje mnie to czy kogoś nie zasmucę czy ludzie mają na to wywalone,mojego faceta siostra dobrze wie że przechodziliśmy przez stratę zna każdy szczegół i dziś zaczęła wysyłać mojemu narzeczonemu zdjęcia usg przy czym wróciły mu wszystkie wspomnienia i bardzo zepsuła mu tym dzień 😢 czemu ludzie nie myślą o uczuciach innych co jest z nimi nie tak ..

reklama
Hej dziewczyny zapiszcie mnie na 26 😇 Mam do was pytanie gdyby wasza siostra albo brat stracili swoje maleństwo a wy byście zaszły w ciąże to wysyłały byście zdjęcia usg w wiadomościach ? Ja nie wiem czy ja jestem jakaś przewrażliwiona i za bardzo interesuje mnie to czy kogoś nie zasmucę czy ludzie mają na to wywalone,mojego faceta siostra dobrze wie że przechodziliśmy przez stratę zna każdy szczegół i dziś zaczęła wysyłać mojemu narzeczonemu zdjęcia usg przy czym wróciły mu wszystkie wspomnienia i bardzo zepsuła mu tym dzień 😢 czemu ludzie nie myślą o uczuciach innych co jest z nimi nie tak ..
ja bym napisała z nowiną że jestem w ciąży i pytaniem czy chciałaby zobaczyć zdjęcie.

To zależy jakie masz włosy.
Ja miałam lumea, ale sprzedałam. Używałam głównie do wąsika i pod pachy. W moim przypadku, aby nie mieć włosów, to musiałam 2-3x w tygodniu uzywac. Trochę to boli i niestety później już mi weny zabrakło.
Rok temu zrobiłam sobie depilacje laserową, która kur**sko bolała, ale opłaciło się… pod pachą już nie mam praktycznie włosów, bikini golę raz na miesiąc bez podrażnień. Raz na pół roku wystarczy pójść na przypomnienie i po sprawie. U mnie to zdało egzamin, ale np. u mojej koleżanki wszystkie włosy odrosły po kilku miesiącach, mimo 8 serii zabiegów… więc różnie bywa.
no ja mam jasne i raczej słabe włosy, jestem blondynką. Moim marzeniem jest nie mieć ani jednego włosa od szyi w dół 😂 ale bulić na laserową tyle to trochę sporo

To mam nieleczone ADHD w takim razie 🤣
Mam to samo jak Ty. Kasa leci jak szalona , nie wiem czy to już zakupoholizm nie jest w moim przypadku 😱
To ja jestem odwrotnością - zanim coś kupię to leży w koszyku parę miesięcy i się zastanawiam czy na pewno potrzebuję 😂 ogólnie nie lubię mieć dużo przedmiotów. Mam np jedną torebkę, którą noszę aż się zniszczy. Albo np. jedne takie główne buty do pracy, na zakupy etc i w nich chodzę dzień w dzień aż się zniszczą.
o, to jak Tobie się transfer uda to ja sobie kupię Airwrapa 😂😂😂
umowa! :D
Ja bym się spytala, czy mogę wysyłać takie rzeczy. Rozmowa to podstawa.

Jak cudownie takie coś czytać, czuję że nie jestem sama w tym braku koleżanek i potrzeby rozmowy ❤️ u Nas przyjaciele już mają niemowlaki, ale nam każą poczekać „po ślubie” bo przecież „nie chcesz być na weselu w ciąży”… w właśnie że chce! Nie liczę też że uda nam się za pierwszym razem, zakładam wręcz kilka miesięcy… także powoli do celu :)
Jasne, jeśli to dla Was dobry moment na zaczęcie starań o bobaska to nie słuchajcie innych tylko działajcie 😊 bo jeśli starania nie pójdą szybko i potrwa to trochę czasu to przynajmniej będziecie już wiedzieli jak leczyć się czy działać w razie wu. Ja moją pierwszą córkę urodziłam dzień przed moimi 26 urodzinami 😊 zawsze powtarzałam, że chciałabym urodzić pierwsze dziecko mając najpóźniej 25 lat. No i w sumie liczbowo się udało, bo dzień później miałam już 26 lat 😂

no ja mam jasne i raczej słabe włosy, jestem blondynką. Moim marzeniem jest nie mieć ani jednego włosa od szyi w dół 😂 ale bulić na laserową tyle to trochę sporo
dokładnie to samo powiedział mój narzeczony że gdyby sytuacja była odwrotna to by się zapytał czy chce te zdjęcia zobaczyć a nie spamować od razu,myśle ze ja bym nawet nie pomyślała o tym żeby zapytać a co dopiero wysyłać,nie chciała bym skrzywdzić czymś takim

reklama
Do góry