reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Hej dziewczyny zapiszcie mnie na 26 😇 Mam do was pytanie gdyby wasza siostra albo brat stracili swoje maleństwo a wy byście zaszły w ciąże to wysyłały byście zdjęcia usg w wiadomościach ? Ja nie wiem czy ja jestem jakaś przewrażliwiona i za bardzo interesuje mnie to czy kogoś nie zasmucę czy ludzie mają na to wywalone,mojego faceta siostra dobrze wie że przechodziliśmy przez stratę zna każdy szczegół i dziś zaczęła wysyłać mojemu narzeczonemu zdjęcia usg przy czym wróciły mu wszystkie wspomnienia i bardzo zepsuła mu tym dzień 😢 czemu ludzie nie myślą o uczuciach innych co jest z nimi nie tak ..

reklama
Hej dziewczyny zapiszcie mnie na 26 😇 Mam do was pytanie gdyby wasza siostra albo brat stracili swoje maleństwo a wy byście zaszły w ciąże to wysyłały byście zdjęcia usg w wiadomościach ? Ja nie wiem czy ja jestem jakaś przewrażliwiona i za bardzo interesuje mnie to czy kogoś nie zasmucę czy ludzie mają na to wywalone,mojego faceta siostra dobrze wie że przechodziliśmy przez stratę zna każdy szczegół i dziś zaczęła wysyłać mojemu narzeczonemu zdjęcia usg przy czym wróciły mu wszystkie wspomnienia i bardzo zepsuła mu tym dzień 😢 czemu ludzie nie myślą o uczuciach innych co jest z nimi nie tak ..
ja bym napisała z nowiną że jestem w ciąży i pytaniem czy chciałaby zobaczyć zdjęcie.

To zależy jakie masz włosy.
Ja miałam lumea, ale sprzedałam. Używałam głównie do wąsika i pod pachy. W moim przypadku, aby nie mieć włosów, to musiałam 2-3x w tygodniu uzywac. Trochę to boli i niestety później już mi weny zabrakło.
Rok temu zrobiłam sobie depilacje laserową, która kur**sko bolała, ale opłaciło się… pod pachą już nie mam praktycznie włosów, bikini golę raz na miesiąc bez podrażnień. Raz na pół roku wystarczy pójść na przypomnienie i po sprawie. U mnie to zdało egzamin, ale np. u mojej koleżanki wszystkie włosy odrosły po kilku miesiącach, mimo 8 serii zabiegów… więc różnie bywa.
no ja mam jasne i raczej słabe włosy, jestem blondynką. Moim marzeniem jest nie mieć ani jednego włosa od szyi w dół 😂 ale bulić na laserową tyle to trochę sporo

To mam nieleczone ADHD w takim razie 🤣
Mam to samo jak Ty. Kasa leci jak szalona , nie wiem czy to już zakupoholizm nie jest w moim przypadku 😱
To ja jestem odwrotnością - zanim coś kupię to leży w koszyku parę miesięcy i się zastanawiam czy na pewno potrzebuję 😂 ogólnie nie lubię mieć dużo przedmiotów. Mam np jedną torebkę, którą noszę aż się zniszczy. Albo np. jedne takie główne buty do pracy, na zakupy etc i w nich chodzę dzień w dzień aż się zniszczą.
o, to jak Tobie się transfer uda to ja sobie kupię Airwrapa 😂😂😂
umowa! :D
Ja bym się spytala, czy mogę wysyłać takie rzeczy. Rozmowa to podstawa.

Jak cudownie takie coś czytać, czuję że nie jestem sama w tym braku koleżanek i potrzeby rozmowy ❤️ u Nas przyjaciele już mają niemowlaki, ale nam każą poczekać „po ślubie” bo przecież „nie chcesz być na weselu w ciąży”… w właśnie że chce! Nie liczę też że uda nam się za pierwszym razem, zakładam wręcz kilka miesięcy… także powoli do celu :)
Jasne, jeśli to dla Was dobry moment na zaczęcie starań o bobaska to nie słuchajcie innych tylko działajcie 😊 bo jeśli starania nie pójdą szybko i potrwa to trochę czasu to przynajmniej będziecie już wiedzieli jak leczyć się czy działać w razie wu. Ja moją pierwszą córkę urodziłam dzień przed moimi 26 urodzinami 😊 zawsze powtarzałam, że chciałabym urodzić pierwsze dziecko mając najpóźniej 25 lat. No i w sumie liczbowo się udało, bo dzień później miałam już 26 lat 😂

no ja mam jasne i raczej słabe włosy, jestem blondynką. Moim marzeniem jest nie mieć ani jednego włosa od szyi w dół 😂 ale bulić na laserową tyle to trochę sporo
dokładnie to samo powiedział mój narzeczony że gdyby sytuacja była odwrotna to by się zapytał czy chce te zdjęcia zobaczyć a nie spamować od razu,myśle ze ja bym nawet nie pomyślała o tym żeby zapytać a co dopiero wysyłać,nie chciała bym skrzywdzić czymś takim

reklama
Do góry